facebook

Війна чи політичні компроміси: астролог дав новий прогноз на весну 2024 року

Астрологи дали черговий прогноз щодо перебігу війни в Україні. Стверджують, що знакові події можливі навесні 2024 року, а до 2026-го планетарні аспекти дозволять повністю вирішити ситуацію, яку створив російський диктатор Володимир Путін.



Про це розповів астролог Олексій Кириченко.

За його словами, затемнення навесні 2024 року відбудеться в знаках Овен і Терези. Перший знак пов’язаний з темою війни, другий – навпаки, з темою перемовин. Тож це може бути вибір між війною і перемовинами, але оскільки це – затемнення, то це означатиме, що вибору немає, події розвиваються закономірно і не так, як хотітиметься людям.

Якщо подивитися в карту Путіна, то його Юпітер – у знаку Телець, що означає людину, в якої багато ресурсів. У квітні Юпітер Путіна стоятиме близько з Юпітером транзитним і з’єднається у квітні 2024 року. Це означає, що він відчує свою силу у війні і його виручать його ресурси.

“Юпітер підвищує оцю везучість Путіна навесні 2024 року, але водночас з цим затемнення Сонця відбувається в опозиції до його дня народження, а це означає, що він іде на компроміс і вимагає компромісу від українського і міжнародного керівництва”, – зазначає астролог.

Влітку 2024 року Юпітер увійде в знак Близнюків, що означатиме хороші новини і свободу слова. А в 2025-2026 році в знак Близнюків увійде Уран, а Плутон в цей час вже вийде з Козорога. Таким чином, це означає, що в 2025-2026 роках в Росії і в Криму та на інших територіях буде свобода слова.

“При владі Путіна, яка зараз, свобода слова, демократія неможливі, але все зміниться в 2025-2026 роках, тож це означає, що влади Путіна тоді вже не буде”, – наголошує він.

Читайте також:  "Тривають дуже жoрсткi бої": Зеленський назвав найскладніший напрямок на фронті

Якщо упродовж 2024 року ще будуть планети в знаку Зодіаку Риби, який означає ситуацію, як в СРСР, коли треба було тримати язик за зубами, то в 2026 році це – вже зовсім інша енергія, зауважив спеціаліст.

“Якщо ми згадаємо 2014 рік, то тоді на небі були планети Великого хреста – планети були навпроти один одного, ця фігура в астрології означає, що неможливе вирішення питання Криму чи Донбасу без врахування інтересів всіх сторін. Тобто, не може такого бути, що все для України і нічого для Путіна, чи все для Росії і нічого для США чи ЄС, це мусять бути компроміси і збалансовані сили в цій війні всіх сторін. Навесні 2024 року дві планети з цієї фігури – Юпітер і Уран – з’єднаються, і це може бути одним із кроків з тим, щоб іти до вирішення оцих питань. А вже до 2026 року ці всі планети створять ще більше гармонійний аспект, що означатиме вирішення цієї ситуації, яку створив Путін”, – додав Олексій Кириченко.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.