facebook

Трaгiчнa втрата розбила серця: на фронті зaгuнули 7 військових із Заходу України

Сьогодні, 6 лютого, у Львівській області прощаються з усіма загиблими, які віддали своє життя за Україну через російську агресію.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Олег Мудрий
Житель міста Червоноград. Був молодшим сержантом військової частини А1126. Олег Мудрий загинув 1 лютого під час виконання бойового завдання на Харківщині.

Назар Підкович «Кабан»
Родом із міста Стрий. Був заступником командира 2 сотні «Білі демони», батальйон «Карпатська Січ». Коли розпочалося повномасштабне вторгнення, повернувся додому і долучився до добровольців. Згодом став воїном ЗСУ. Брав участь у знакових наступальних операціях на фронті. Після важкого поранення у зоні бойових дій, медики ще тиждень боролись за його життя. Помер у лікарні.



Андрій Кащій
Родом із міста Стрий. Був молодшим сержантом 65 батальйону 103 ОрБ ТрО. Призваний на військову службу 25 лютого 2022 року. Під час штурмових дій противника отримав поранення несумісне з життям в районі н.п. Табаївка Куп’янського району.

Василь Дьогтев
Народився у селі Конюхів Грабовецько-Дулібівської громади, але змалечку проживав у селі Чистопілля Каховського р-ну, що на Херсонщині. З початком повномасштабного вторгнення рф, коли село Чистопілля тимчасово окупували, Василь привіз дружину і сина до родичів в Конюхів, а сам долучився до лав ЗСУ. У серпні 2022 року указом Президента України був нагороджений відзнакою «За оборону України». Воїн загинув 1 лютого під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку.

Руслан Гой
Мешканець села Вовчатичі Ходорівської громади. Був навідником розвідувального взводу військової частини А4084. Загинув 20 травня 2023 року під час ведення бойових дій в Бахмуті Донецької області. Тривалий час вважався зниклим безвісти.

Микола Андрущук
Родом із Трускавця. Був кулеметником 1 стрілецького взводу військової частини А7404. Захисник загинув неподалік населеного пункту Новоайдарівка Запорізької області внаслідок штурмових дій противника. У нього залишився брат і мати.

Читайте також:  На Львівщині загинув чоловік: упав із грейдера

Роман Сотник
Житель села Мшани Городоцької громади. Воїн був водієм-радіотелефоністом стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти в/ч А4084. Загинув 1 лютого в Донецькій області
У захисника залишились дружина та дві дочки.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.