facebook

Все зміниться навесні: Буданов попередив українців до чого готуватись

Буданов повідомив про зміну ситуації навесні.



Головний розвідник України, керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України, Кирило Буданов, розповів цікаву інформацію у спеціальному інтерв’ю для каналу “Ми-Україна”.

▪️ Кирило Буданов зазначив, що державна програма російської федерації, відома як “паралельний імпорт”, фактично легалізує контрабанду.

▪️ Він також підкреслив, що комплектуючі для військової промисловості рф надходять з різних країн, як зі сходу, так і з заходу.

▪️ На жаль, за словами Буданова, ніхто не зміг повністю зупинити російський доступ до іноземних комплектуючих.

▪️ російська федерація витрачає надмірні суми під час війни, що перевищує її можливості.

▪️ Однією з найактуальніших потреб для російської армії є боєприпаси, зокрема калібри 152 та 122 мм, а також ракети для систем “Ураган”, “Смерч” та “Град”, каже Буданов.

▪️ Щодо майбутнього візиту путіна до Північної Кореї, очікується, що обговорення буде приділено збільшенню обсягів постачання зброї до рф та поглибленню відносин у сфері ракетних технологій.

▪️ Збільшення постачань з Північної Кореї до рф, передбачається отримання артилерійського озброєння, вважає Буданов.

▪️ Буданов підтвердив, що триває наступальна операція РФ, яка почалася у листопаді 2023 року, і вказав на певні успіхи у просуванні біля Авдіївки, хоча не в тих масштабах, які очікували російські сили.

▪️ Зазначається, що наступ російських військ триватиме ще деякий час, але передбачається, що він вичерпається на початку весни, що може відкрити двері для контрнаступу з боку України.

Читайте також:  Україна і кредитори погодили нову дату зустрічі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.