facebook

Слава» долара скінчилася – він безповоротно впав: банки і обмінки змінили курс валют

Валютні курси, що встановлені Національним банком України на сьогодні, 10 січня, мають наступні показники: курс долара США зараз дорівнює 38,1923 гривень за 1 долар. Курс євро наразі складає 41,8015 гривень за 1 євро.

В обмінниках українських банків та спеціальних обмінних пунктах вартість валюти є значно вищою. Показники змінюються кожного дня і на сьогоднішній день вони є такими.



Валютні гойдалки не зупиняються. І хоч долар та євро трохи впали в ціні, та її кінцевий результат в будь-якому випадку не на користь гривні.

При цьому, варто нагадати, що ще в кінці грудня минулого року фінансові експерти прогнозували зниження долара в ціні. Зокрема, в обмінниках, за прогнозом, долар становитиме 37,15 – 38,5 гривень. І це тоді, як увечері 30 грудня 2023 року купували валюту в середньому по 39 гривень, а продавали по 39,66. Як бачимо, ситуація змінилася не на користь українців. Та все ж сподіваємося, що святковий ажіотаж пройде, а цінова політика іноземної валюти в Україні стабілізується. А як будуть розвиватися події насправді, читайте в наших щоденних новинах на порталі «Стіна».

Читайте також:  В Україну увірветься потепління: синоптики розповіли, скільки протримаються найсильніші морози

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.