facebook

Трирічну принцесу розбив інсульт, молода мама благає про допомогу: “Донечка – моє серце”

Трирічній українці потрібна термінова операція. Про це розповіла волонтер Марта Левченко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.



Повідомляється, що раніше волонтери збирали гроші на обстеження в Іспанії для маленької Емілії. Дівчинка задихалася і ніхто не міг встановити причину.

Іспанські медики з’ясували, що такий стан Емілії є наслідком інсульту, який вона перенесла два роки тому. Тоді дівчинку врятували і встановили два імпланти в мозок для відводу зайвої рідини.

Зараз через критично збільшеного четвертого шлуночка у Емілії існує ризик повторення інсульту. Для третього імпланта у дівчинки просто немає місця і їй необхідна спеціальна операція вартістю 34 тисячі євро.

Для мами дівчинки ця сума непідйомна, крім того вона не може перевезти Емілію додому, адже є ризик, що дитина не переживе дорогу.

У зв’язку з цим волонтерка звернулася до всіх небайдужих з проханням допомогти зібрати кошти для порятунку життя Емілії.

“Хто в Барселоні, ви можете підтримати маму Емілії, можливо принести продукти або просто втішити? Щоб вона не була так самотня в своїй біді!!! Вона навіть знайшла можливість отримати приписку в Іспанії, щоб не платити за операцію, але їй відмовили, тому що такі дорогі операції безкоштовно не роблять. Вони просто притихли в тій квартирі з хворою дитиною, в лікарню не беруть без грошей, термін віз вийшов! Там справжня біда, і тут важлива кожна гривня!⁣” – написала Марта Левченко.

Читайте також:  «Приватбанк» завищив вартість курорту «Буковель» майже на мільярд

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.