facebook

“У 2024 році Росія застосує ядерну зброю. Це може забрати життя багатьох”, – екстрасенс Яна Пасинкова

Екстрасенс Яна Пасинкова в інтерв’ю УНІАН розповіла, які “сюрпризи” найближчим часом підготувала для нас Росія, чи можливе застосування ядерної зброї у 2024-му, та чи буде ще один великий обмін полоненими.



Яно, останнім часом, особливо на новий рік, Росія не давала нам спокою. Скажіть, що ще Путін задумав на найближчий час?

Вони наче роблять нам останнє попередження. Росія може заморозити війну, але за умови, що забере всі окуповані території. Звісно, на такі умови ніхто не піде.

Також цікавий момент полягає в тому, що окупанти будуть нас шантажувати – якщо ми не погодимося на їхні умови, то вони зроблять усе можливе, аби люди евакуйовувалися через неймовірний страх. Це можуть бути погрози ядерною зброєю.

Чи дійсно РФ може її застосувати?

На жаль, я бачу, що ядерна зброя буде застосована у 2024 році. Це станеться біля води. Вона буде використана не на повну силу, але життя половини населення великого міста вона може забрати. Ядерка буде використана не на території України, десь за її межами чи на суміжній території. Тобто на тих територіях, які зараз окуповані росіянами.

Але, насправді, росіяни блефують. Так, застосування ядерки можливе, але насправді вони хочуть довести ситуацію до піку і зробити щось недобре. Однак, коли ми будемо на межі паніки, у цей період на нашій стороні будуть сили світла. Тобто це можуть бути партнери, організації… Правда буде на нашому боці. Перемога буде за нами, але питання, якою ціною.

Наші воїни героїчно боронять Україну від окупантів вже майже два роки. Можливо, у цьому році нам вдасться деокупувати якісь території?

Ворог першим піде з найвищої позиції або якоїсь високої будівлі. До кінця зими дві території (населені пункти, міста, селища) будуть звільнені нашими хлопцями. Після звільненої “вишки” буде звільнена вода.

Читайте також:  Листопад принесе сильну руйнацію і смeрть - астролог Яна Тимощук

До речі, синоптики попереджають про світові катаклізми. Можете сказати, чого варто остерігатися?

Будуть нові війни, нові види самогубств або вбивств через інтернет. Батьки, слідкуйте за тим, де знаходятся ваші діти та на що вони витрачають свій час. Ставте якісь обмеження користування інтернетом.

Також у світі будуть два великі землетруси і цунамі. Можуть бути катаклізми, пов’язані з хворобами – проблеми з печінкою, підшлунковою, температурою, тиском та жовтим кольором. Щось може бути схоже на гепатит.

Нещодавно Україна повернула з російського полону понад 200 воїнів, проте серед них не було захисників “Азовсталі”. Чи повернуться вони додому найближчим часом?

Хороші новини на нас чекають влітку. Я не думаю, що це буде великий обмін, але “азовці” там будуть.

Днями Юлія Тимошенко виступила з ініціативою “справедливої мобілізації”. Можете сказати, щось за цим приховується чи це такі добрі наміри?

Я б сказала, що це хитрий хід, спроба повернутися до влади або привернути увагу виборців, але ні. Це історія про те, що людина наостанок хоче зробити щось хороше. Або вона піде з політики, або у неї якась хвороба, бо вона вже думає про “кінець”.

Чи будуть кардинальні зміни в житті країни після ухвалення закону про мобілізацію?

До кінця 2024 року на нас чекає два поворотних моменти. Перший буде до кінця зими, а другий буде у період з травня по липень.

Коли почнуть випускати чоловіків за кордон?

У другій половині цього року будуть прийняті якісь послаблення з цього приводу. А з квітня, березня, травня наступного року чоловіки почуватимуться вже максимально вільними, наскільки це можливо.

Чи будуть нові кібератаки в цьому році?

Читайте також:  “Соромився син сільської родини і бідной матері, навіть на весілля не покликав”: У неї було три сина, та жодного не дочекалася

На жаль, будуть. Причому це буде по особистих даних або по грошах. Тому у кого досі немає паролей або подвійних верифікацій, то зробіть це. Максимально захищайте свої особисті дані, банківські картки та соцмережі.

Що буде з економікою у 2024 році?

Нас виручатимуть наші партнери. Будуть надходження до нашої країни. З цим все буде гаразд.

Зараз багато говорять про голод. Чи можливий він в Україні?

Можливий, і не тільки в Україні. До 2028-2029 року буде великий дефіцит. Він буде пов’язаний з перекриттям кордонів. Це буде масово, тому потрібно готуватися – вчимося саджати елементарні культури, вирощувати у горщиках якісь продукти. Нам це з вами знадобиться.

Німеччина на межі громадянської війни. Що там відбуватиметься найближчим часом?

Нещодавно я вже робила розклад на картах Таро і бачила, що там буде якийсь бунт. Щось дійсно недобре чекало на Німеччину. Протести просто так не закінчаться, будусь якісь сутички і ув’язнення. Але це не про громадянську війну. Мені ця ситуація нагадує нашу війну, чи якісь великі катаклізми – або бомбардування, або землетрус.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.