facebook

“Зникнуть тіні страху і запанує спокій”: пророцтво старця Зосима про закінчення війни в Україні

Перемогу Україні у російсько-українській війні пророкують не лише сучасні астрологи та тарологи – її бачили віщуни, які жили задовго “до”. Зокрема, старець Зосима казав, що у 2024 році в країні “зникне страх та запанує спокій”.



Про це йдеться на YouTube-каналі “Український молитовник”.

“Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів, що думали тебе зламати, перемагаєш”, – йдеться в пророцтві.

Старець Зосима заявляв, що бачить українських воїнів, об’єднаних не лише спільною зброєю, але й непохитною вірою в рідну землю. Згідно із передбаченням, у середині або наприкінці 2024 року Україна не лише вийде переможцем, але й розпочне новий етап у своїй історії – етап миру, процвітання та гармонії, який стане джерелом натхнення для усього світу.

“Коли 2024 рік тихо переверне другу половину календаря, коли сонце встане високо над степами та горами – земля України відчує довгоочікуваний спокій. Мир знову запанує на цих благословенних землях”, – казав віщун.

За його словами, на вулицях знову буде спокійно, діти гратимуться без страху, а матері перестануть плакати.

“Зникнуть тіні страху, а земля зцілить свої рани. Я бачу майбутнє, де діти знову грають безтурботно на вулицях міст і сіл, де матері більше не плачуть за своїми синами та дочками. Це час, коли відновлення та надія огорнуть кожен дім”, – говориться в пророцтві.

Читайте також:  Сумна звістка знову сколихнула Прикарпаття: зaгuнув воїн Андрій Бощук

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.