facebook

“Вирішить долю України одна деталь”: названо рік, коли війна в Україні закінчиться – прогноз

Війна в Україні закінчиться зовсім скоро. Астролог Ангеліна Вакуліна розповіла Главреду, які території повернуть останніми.



Ситуація в Україні буде дуже неспокійною у 2024 році. Як розповіла астролог Ангеліна Вакуліна в інтерв’ю Главреду, обстріли припиняться, але війна не закінчиться наступного року.

“З 2025 року цикл подієвості з весни (це починаючи від коронавірусу, стихійних лих, війни) буде завершуватися. Все буде йти на спад. Почне промальовуватися стабільність. Нарешті почне промальовуватися стабільність у військових питаннях, в питаннях територій, правових питаннях”, – сказала вона.

За прогнозом астролога, в 2024 році будуть прийматися складні рішення.

“Повертатися території в 2024 році будуть, але не всі. Я не бачу повернення Криму наступного року додому. Як тривало в 2022-2023 році, так буде і в 2024. Найдовше, звичайно, це Схід України”, – додала астролог.

Астролог додала, що січень і лютий 2024 року буде тихим в Україні.

“Січень і лютий 2024 – це затишшя для України. Весна буде складною для нас”, – додала вона.

Крім того, астролог додала, що червень і липень в Україні також буде спокійним.

“Вже з серпня 2024 і в осінь ми вступимо у важкий період. Осінь 2024 для України буде дуже турбулентною. З 2025 року все піде на спад”, – зазначила астролог.

Читайте також:  Представникам ТЦК дали дозвіл іти до квартир чоловіків вночі: коли українці зобов'язані взяти повістки, мобілізація 2024

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.