facebook

“Найжорсткіший бій настане…”: астролог назвав вирішальний місяць у війні

Відомий ведичний астролог Алакх Ніранжан, який передбачав, що активні бойові дії закінчуватимуться наприкінці весни – на початку літа 2024 року, знову здивував прогнозом. За його словами, вже квітня-травня розпочнеться дуже складний період, це буде пік війни.



Як він розповів на YouTube-каналі “Прогноз”, незважаючи на всю складність ситуації, ми не втратимо свої території.

Більше того, астролог потішив, що в цьому бою однозначно переможе Україна. А росію, за його словами, ЗСУ “винесуть вперед ногами”. Після цього в Україні розпочнуться серйозні зміни.

“Ось цей період, квітень-травень, – це буде смертельний бій, найжорстокіший. Непроста історія. Тим не менш, бій відбудеться, бій буде виграний… Буде виграний на початку літа, бо настане період Юпітер-Сонце. Сонце у дуже сильному становищі, у власному дев’ятому будинку. Це означає, що Україна винесе Росію вперед ногами”, — каже астролог.

Ще в жовтні 2023 року астролог заявив: Україна прогризе фронт, але з зими буде змушена стати в глуху оборону. У той момент, коли Україна це зробить і доля Росії повисне на волосині, знову випливуть усі ці розмови про ядерну зброю. Знову почнуть ці рішувачі ” їздити, намагатися вирішити це питання за рахунок України.

Читайте також:  У бою з російськими окупантами загинув 29-річний воїн з Івано-Франківщини Михайло Панчак

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.