facebook

Переговори України та Росії про припинення війни: ЗМІ заявили про прибуття делегації з Києва

Переговори України та Росії у Стамбулі (Туреччина) про припинення війни перенесли з 28 на 29 березня. Попередньо відомо, що вони мають відбутися вранці у вівторок, на 34-ту добу повномасштабного російського вторгнення.



 

Українська переговорна група вже прибула до Туреччини. Про це повідомляють ЗМІ із посиланням на дані телеканалу ТРТ.

Раніше Reuters із посиланням на високопоставленого турецького чиновника писав, нібито переговори розпочнуться в понеділок, але пізніше. Точний час зустрічі не уточнювався.

Проте спікер Кремля Дмитро Пєсков заявив: переговори розпочнуться вже 29 березня. Інформацію підтвердив і член української переговорної делегації Давид Арахамія.

За його словами, зустріч стартує о 10:00 29 березня. Зрив початку переговорів Арахамія пояснив “логістичними проблемами”.

При цьому канцелярія президента Туреччини Реджепа Ердогана повідомила, що захід має розпочатися о 10:30 за Києвом 29 березня.

Як повідомляв OBOZREVATEL, Реджеп Ердоган у неділю, 27 березня, провів телефонні переговори з президентом країни-агресора Росії Володимиром Путіним.

За підсумками переговорів він повідомив про зустріч у Стамбулі делегацій України та РФ.

Інформацію про зустріч у Стамбулі підтвердив також член української переговорної делегації Давид Арахамія. За його словами, переговори заплановані на 28-30 березня.

Остання на сьогодні очна зустріч делегацій Києва та Москви відбулася ще 7 березня. Після цього переговори відбувалися у відеоформаті.

Читайте також:  Коридор затемнень: астролог Влад Росс пророкує кінець війни та переворот у Кремлі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.