facebook

На фронті загинув 19-річний військовий «Азову»

На війні у боротьбі проти окупантів 30 листопада загинув 19-річний захисник Микола Семчук.



Про це повідомила Верховинська селищна рада.

Герой віддав своє життя, в районі Сєвєродонецька Луганської області.

«…назавжди 19… Свобода, незалежність та любов яскравим полумʼям горять у серцях нашої молоді, яка бере до рук зброю, аби стати на захист своєї Батьківщини. Покоління не дітей, а мужніх, безстрашних воїнів… Зовсім юний та справедливий, мужній та самовідданий… Саме таким назавжди в серцях рідних та близьких залишиться наш Герой Микола Семчук. Попри свій юний вік, він знав, що тільки внесок кожного зможе допомогти нашій країні вистояти, тому без вагань влітку став на захист, а в останній день осені загинув, віддавши найдорожче – власне життя… Щира вдячність Герою за подвиг та самовідданість. Вічна пам’ять..Про зустріч Героя та чин похорону повідомимо згодом.», – йдеться у дописі

Воїн загинув поблизу Сєвєродонецька Луганської області. Смерть земляка Суспільному підтвердила директорка радіо «Гуцульська столиця» Леся Клим.

Відомо, що Микола Семчук народився 21 липня 2004 року. Жив у селищі Верховина.

«Був дуже світлою, послушною, скромною і доброю дитиною. Дуже любив природу. Хотів вивчати біологію. Мав стійкі державницькі проукраїнські переконання. Він міг не воювати, але пішов на війну», — каже Леся Клим.

У липні 2023 року добровольцем вступив у лави полку «Азов».

У нього залишилися батьки, молодша сестра і старший брат, який зараз воює у Збройних силах України. Тато Миколи Семчука теж воював, його нещодавно демобілізували.

Читайте також:  "Сильна сутичка": Таролог назвала період, коли проллється кров в Україні

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.