facebook

На війні загинув захисник зі Львівщини Володимир Дух, який пройшов Іловайський котел

Друзі називали його “чоловіком з обличчям янгола”.



“Війна для Володимира Духа розпочалася у 20 років, а закінчилася у 28. Його двоє маленьких донечок назавжди залишаться без батька, його молода дружина Анастасія Дух так і не дочекалася чоловіка з війни. Я вдова в 49, але важко уявити як це овдовіти у двадцять з чимось, я лише знаю, за їх зламані долі має відповісти сука росія!” — написала у фейсбуці засновниця та голова ГО “Батьківська рада Львівщини” Олена Пономарева.

Володимир Дух був серед Героїв, які у серпні 2014 року вирвалися з Іловайського котла.

Олена Пономарева згадує, як 8 років тому рідні та близькі зустрічали їх на об’їзній Львова.

“На нього чекала його дружина Анастасія і маленька донечка. Тоді ми і познайомилися з родиною Духів. Тоді я вперше побачила, як виглядають уламки від градів, почула страшні історії про “котел”, і що довелося пережити нашим воїнам.

Це був лише початок АТО, ми ще не знали, що ця страшна сука війна на роки, і що наші герої повернулися, щоб потім знову повернутися назад у пекло.

Я хочу, щоб про Володю Духа пам‘ятали, і щоб пам’ятали його сім’ю. Таких, як він Наших новітніх Героїв нині сотні, тисячі. У кожного з них своя історія, історія воїна, який тримає наше небо там на передовій лінії фронту, і історія його родини, яка більше ніколи не побачить свого чоловіка, сина, батька. Ми не маємо права забути жодного з них!” — йдеться у дописі жінки.

Читайте також:  У Бахмуті врятували 8-річного хлопчика: Його тато і вагітна мама загинули від обстрілу

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.