facebook

Україну накриє високий атмосферний тиск і температура становитиме 14 градусів морозу

Синоптики попереджають про те, що 4 грудня в Україні буде дуже слизько на дорогах.



Погода в Україні 4 грудня буде місцями сніжною та дощовою. Синоптики попереджають про ожеледицю на дорогах. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

За даними синоптика Наталки Діденко, в Україну увірвався антициклон Dunja. Температура повітря місцями на півночі опуститься до 14 градусів морозу.

“У Києві понеділок очікується сухим і морозним. Вночі -5-8 градусів, вдень -1-3 градуси. Слизько – обережно”, – зазначила Діденко.

Погода 4 грудня
В Україні 4 грудня буде хмарно з проясненнями. Синоптики прогнозують мокрий сніг у Криму та Приазов’ї. Там також може бути дощ. Невеликий сніг буде і на Закарпатті. У західних та північних областях на дорогах місцями ожеледиця. У цей день вітер буде північно-західний та західний зі швидкістю 7-12 м/с.

“Температура у західних та північних областях вночі 5-10°, вдень 1-6° морозу; на решті території вночі 0-5° морозу, вдень від 1° морозу до 4° тепла”, – йдеться у повідомленні.

Погода 4 грудня у Києві
У Києві 4 грудня буде хмарно з проясненнями. Синоптики в цей день не прогнозують опадів. На дорогах буде ожеледиця. У цей день вітер буде переважно західний зі швидкістю 7-12 м/с.

“Температура вночі 5-10° морозу, вдень 1-6° морозу; у Києві вночі 5-7° морозу, вдень близько 1-3° морозу”, – повідомляє Укргідрометцентр.

В Україні вдарить -4
За даними meteoprog, 4 грудня в Україні буде сніг, дощ та ожеледиця. Найнижча температура повітря буде на території Львівської області. Там температура повітря опуститься до -13…-3 градусів. Найтепліше буде в Луганській області. Там температура повітря підвищиться до +1…+11 градусів.

Читайте також:  Верховину засипало снігом

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.