facebook

Росія нікуди не дінеться: чаклун розповів про Україну після закінчення війни

Після закінчення війни Україна стане Ізраїлем – розвиватиметься високотехнологічна армія з безліччю безпілотних систем.

Про це розповів екстрасенс Сергій Кобзар.

“Треба розуміти, що ну нікуди Росія не дінеться. Навіть коли вона роздробиться. Вірніше, вона роздробиться з часом, тобто, буде мінімум три-чотири шматки, все одно треба все що можна зробити – паркан, рів, мінне поле – тобто, ось все що можна буде робити ми будемо це робити і це буде”, – сказав Кобзар.



За його словами, Україна стане, свого роду, Ізраїлем.

“Насамперед у військовому плані, тобто момент того, що я впевнений, що у нас буде заклик. Причому всі проходитимуть якусь підготовку. Тобто, я не кажу, що це прямо на 2 роки, але якийсь курс молодого бійця щонайменше буде у кожного. У нас, швидше за все, буде право вільного придбання та володіння зброєю. Я в цьому впевнений”, – наголосив Кобзар.

За його словами, Україна розвиватиме технологічну армію – не обов’язково мати 100 танків. Можна мати 1000 дронів і ними керуватимуть звичайні геймери, сидячи десь у бункері.

“Ймовірність того, що війна вестиметься переважно дронами, вона величезна. І те, що в нас стоятиме це на потоці я в цьому впевнений. У нас просто немає вибору”, – додав екстрасенс.

 

Читайте також:  о України увірветься потепління: чекайте сонця та сухої погоди

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.