facebook

Ось чому Путін боїться офіційно оголосити війну Україні: Жданов розповів, як Кремль потрапив у капкан

Російський бункерний президент навіть і подумати не міг, у яку пастку зажене сам себе на старості років і як покарає цілі покоління росіян на віки вперед



Думкові процеси у літнього російського президента явно згасають, і він не усвідомлює те, що творить. Вирішивши вторгнутися в Україну, він за кілька місяців знищив Росію разом із армією та економікою. А громадяни РФ стали ізгоями для усіх цивілізованих країн.

Крім того, Путін тепер не може юридично оголосити Україні війну, власне, як і не може на підставі оголошення війни розпочати всеросійську мобілізацію призовного населення.

Про причини “військової імпотенції” Путіна розповів військовий експерт Олег Жданов у YouTube.

“Якщо Росія офіційно оголошує Україні війну, вже не називаючи її “спецоперацією”, у такому разі ООН зобов’язана включити механізми запобігання цій війні. Росія відразу ж визнається країною-агресором, позбавляється права голосу в ООН, вона навіть взагалі може вилетіти з ООН за такі агресивні дії.

Усі питання щодо врегулювання війни вирішуватимуться шляхом голосування без участі РФ, право вето у них зникає. При цьому всі країни-члени ООН будуть зобов’язані розірвати будь-які відносини із Російською Федерацією – фінансові, економічні, дипломатичні, будь-які. Саме тому Росія і не оголошує офіційно війну Україні”, – зазначає Жданов.

При цьому, за його словами, доки Росія перебуватиме в ізоляції, ООН буде зобов’язана виділити Україні і гуманітарну, і військово-технічну допомогу.

“Аж до спрямування миротворчих сил для проведення військової миротворчої операції на території України, оскільки війна ведеться на території України. Тому я завжди говорю: саме з цієї причини Росія ніколи не вдарить першою по НАТО і не може запровадити воєнний стан, оголосивши загальну мобілізацію”, – резюмує Жданов.

Читайте також:  Піонтковський: Наступного дня після звільнення Херсона Путіна усунуть від влади

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.