facebook

Наречений вбuв на своєму весіллі дружину, тещу та гостей – ФОТО

Потім він скоїв самогубство.

В Таїланді наречений на своєму весіллі вбив чотирьох людей, перш ніж вкоротити собі віку.

Про це пише Daily Star.

Стрілянина відбулася 25 листопада в районі Ван Нам Кхієо о 23:25. Весільна вечірка 29-річного Чатуронга Суксука та 44-річної Канчани Пачунтуек відбулася у приватному будинку.

За повідомленням Bangkok Post, гості, очевидно, зауважили, що Чатуронг, колишній рейнджер і паралімпійський спортсмен, був незадоволеним, про що вони згодом повідомили слідчим. Місцеві ЗМІ повідомили, що під час весілля пара посварилася, внаслідок чого Чатуронг попрямував до своєї машини, щоб взяти пістолет.



Він почав стріляти, вбивши свою наречену, а також її 62-річну матір і 38-річну сестру. Двох інших гостей було поранено так званими “дурними” кулями. Обох було доправлено до лікарні, але один із них, 50-річний чоловік, помер від травм.

За даними поліції, пара прожила разом три роки, перш ніж вирішила одружитися. За непідтвердженими даними, він почувався невпевнено через різницю у віці зі своєю нареченою, хоча поліція наголосила, що це лише припущення.

Поліція заявила, що Чатуронг “на той час був у стані сильного алкогольного сп’яніння”. Мотив залишається незрозумілим, хоча стверджується, що зброю та боєприпаси було придбано законно.

Передбачається, що після стрілянини Чатуронг направив пістолет на себе і вмить помер.

Торік він виграв срібну медаль на Паралімпійських іграх в Індонезії. Чоловік втратив ногу під час служби у воєнізованому підрозділі легкої піхоти, який патрулює кордони Таїланду.

Читайте також:  Через гроші: з’явилися моторошні подробиці вбивства українських заробітчан у Польщі (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.