Шарлотка, але смачніша: нашвидкуруч нарізаний яблучний пиріг
Простий рецепт шарлотки з додатковими інгредієнтами.
Якщо в класичну шарлотку додати кілька додаткових інгредієнтів, то вийде просто неймовірний яблучний пиріг.
Рецепт смачної шарлотки
Інгредієнти:
яйця – 3 шт.,
борошно – 300 г,
яблука – 450 г,
вершкове масло – 100 г,
цукрова пудра – 1 ч. л.,
сіль – пів чайної ложки,
родзинки – 80 г,
цукор – 100 г,
лимонний сік – пів лимона,
ванільний цукор – 10 г,
розпушувач – 8 г.
Приготування:
Розбиваємо яйця, додаємо сіль та збиваємо вінчиком чи міксером до утворення білої пишної маси. У цю масу висипаємо класичний і ванільний цукор, перемішуємо до розчинення дрібок.
Розтоплене охолоджене вершкове масло виливаємо в яєчну масу.
З’єднуємо просіяне борошно з розпушувачем, виливаємо в яєчну суміш.
Замішуємо густе та липке тісто.
Яблука очищуємо від насіння, нарізаємо маленькими кубиками, поливаємо їх лимонним соком.
Відправляємо яблука у миску до тіста.
Попередньо запарені та висушені родзинки викладаємо в тісто, ретельно перемішуємо.
Застелене пергаментом деко змащуємо олією. Викладаємо на поверхню тісто, рівномірно розподіляємо його.
Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.
Шукайте деталі в групі Facebook