facebook

“Допоможе повернутися до 24 лютого”: відомий астролог передбачив успіхи ЗСУ на кордонах

Відомий у соціальних мережах і популярний на телебаченні український астролог Влад Росс, який нещодавно розповів про добрі та погані дні листопада, упевнений, що велика війна завершиться одразу після смерті кривавого диктатора володимира путіна.



За словами Влада Роса, відразу після цієї “події” пройдуть переговори. Під час цих переговорів, продовжив експерт, російські війська почнуть залишати Україну. В результаті ми зможемо повернутися до кордонів 24 лютого 2022 року.

Про це стало відомо завдяки новому ефіру від Влада Росса у мережі YouTube.

“Після смерті путіна гарячий конфлікт може бути заморожений і почнуться переговори. Для початку йтиметься про повернення до кордонів 24 лютого. Це буде пов’язано з тим, що Меркурій увійде на знак Стрільця, який символізує міжнародні переговори. Українським військам, швидше за все, навіть не доведеться прориватися із боями до Чонгара”, – розповів Влад Росс.

Він додав, що російські загарбники дадуть спокій навіть Запорізькій і Херсонській області, які зараз страждають від їхньої агресії. Однак під Авдіївкою, як каже Росс, запеклі бої поки триватимуть.

Варто також нагадати, що раніше астролог назвав дати, коли буде пік війни в Україні. За словами Олексія Суханова, початок місяця та кінець будуть більш-менш нейтральними, але є кілька днів, коли війна розгорнеться з новою силою.

Читайте також:  "У лазні я з ним парився": колишній друг Путіна розповів про здоров'я російського диктатора

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.