facebook

Чи справді Зеленський збирається звільнити Залужного: дуже тривожна новина

У мережі з’явилися чутки про звільнення Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.



У мережі стали припускати, що президент України Володимир Зеленський може звільнити з посади Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. З чого взялися такі чутки, повідомляється у Telegram-каналі BBC NEWS Україна.

У п’ятницю ввечері, 3 листопада, стало відомо, що президент України Володимир Зеленський підписав указ про звільнення з посади командувача Сил спеціальних операцій Віктора Хоренка.

Це наробило чимало галасу, оскільки Хоренко заявив, що дізнався про свою відставку зі ЗМІ, а також його звільнення сталося в обхід головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, його безпосереднього начальника.

Тепер багато хто гадає, чи не буде наступним Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний і що тепер буде з Хоренком.

До речі, нещодавно Валерій Залужний дав інтерв’ю виданню The Economist, де він визнав, у чому Україна помилилася і заявив, що настала позиційна війна.

В Офісі президента України відреагували на його слова в інтерв’ю. Зокрема, заступник керівника ОП Ігор Жовква заявив, що на місці військових він менше коментував би для преси те, що відбувається на фронті.

Також він додав, що тоді ми послаблюємо роботу ворогові, бо там усе уважно прочитано, записано, зроблено висновки.

Він припустив, що, можливо, це дуже глибокий стратегічний задум, який якимось чином допоможе досягти певних успіхів.

Також він поділився, що йому надходили дзвінки з питаннями, чи справді ми в глухому куті й що доповідати закордонному лідеру. Він запитав, чи такої реакції цією статтею ми хотіли досягти.

Також сам глава держави висловився щодо заяв Залужного. Зокрема, він заявив, що в Україні не патова ситуація, країна була й у гіршому становищі.

Читайте також:  Зеленський розповів, які посади пропонував олігархам Хорошковському та Тігіпку

Також Зеленський упевнений, що якщо Україна гіпотетично віддасть росії третину держави, то війна не закінчиться.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.