facebook

Відома шаманка зробила прогноз і розповіла, коли та як закінчиться війна

Точна дата, коли закінчиться війна Росії проти України, прихована в тумані. Але існує кілька сценаріїв, які призведуть до її завершення.



Про це розповіла шаманка Сейраш.

“Один з варіантів завершення війни пов’язаний з наступним роком. Винятково військовий варіант. Але він “розмитий”, через те, що все впирається в Крим, Донецьк та Луганськ. Але, вийти на сильні переговорні позиції Україна цим шляхом може”, – сказала Сейраш.

Вона додала, що другий варіант пов’язаний з ймовірною смертю глави Кремля Володимира Путіна. За її словами, у такому разі в державі-агресорі почнуть стрімко та непередбачено відбуватися різні події.

“Ще один, третій, варіант українцям не сподобається. Він полягає до примусу України до торгів за Крим, Донецьк і Луганськ у критичному ключі. Тобто, ЗСУ зможуть повернутися на позиції 23 лютого 2022 року, а потім почнеться політична риторика, яка триватиме невідомо скільки”, – зазначила Сейраш.

Вона вказала, що найменш ймовірним сценарієм буде той, в якому ЗСУ домагаються незначних успіхів в деокупації України, але потім розпочинаються переговори з втратою окупованих Росією на сьогоднішній момент територій.

“Ще один варіант, теж поки що малоймовірний, але він є. Це загроза пов’язана з водою. Під тінню цієї загрози, рукотворної, може з’явитися зовсім інший сценарій. Тобто його наслідки перекриють всі ті, що були до цього. Це загроза техногенного чи біологічного характеру, на кшталт підриву росіянами греблі Каховської ГЕС. Але йдеться не про АЕС, оскільки там такої кількості води, яку я бачу, немає. Швидше за все це стосуватиметься Криму. Але багато залежатиме від 2024 року, який може перевернути всі сценарії”, – резюмувала Сейраш.

Читайте також:  На війні загuнув прикарпатець Володимир Козак

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.