facebook

Як швидко і просто передати покази лічильника за світло, – розповідає ДТЕК

Як швидко і просто передати покази лічильника за світло, – розповідає ДТЕК Київські електромережі



Настав час передачі показів лічильника, – нагадують у ДТЕК Київські електромережі. Зробити це найзручніше через чат-бот у Viber і Telegram. Сервіс працює 24/7 та надає можливість передавати та отримувати інформацію у зручному форматі без необхідності відвідувати офіси компанії.

Передача показів через чат-бот у Viber і Telegram займає кілька хвилин. Для того, щоб почати користуватися чат-ботом необхідно:

· в пошуку месенджера Viber або Telegram ввести «ДТЕК Київські електромережі»;

· пройти процедуру верифікації (для незареєстрованих клієнтів);

· обрати в меню «передати покази лічильника» та, слідуючи підказкам меню, надіслати інформацію.

«ДТЕК продовжує розвивати сучасні онлайн-послуги та створив зручні та доступні дистанційні канали для швидкої передачі показів електроенергії. Сьогодні його активними користувачами є понад мільйон клієнтів. Крім показів лічильників, з його допомогою також можна отримати відповіді на найпоширеніші запитання, не виходячи з дому та у зручний для себе час, адже він працює 24/7», − підкреслили у ДТЕК Київські електромережі.

Передавати актуальні дані лічильників слід в останні 2 дні поточного місяця до 3-го числа наступного. Це дозволяє уникнути розбіжностей між розрахованим та фактично спожитим об’ємом електроенергії та отримувати рахунки лише за реально використане світло.

Окрім чат-бота, передати покази можна також через інші дистанційні канали та онлайн-сервіси в ДТЕК Київські електромережі. Такі як:

· вебформа на сайті ДТЕК Київські електромережі, що працює без реєстрації;

· IVR-меню контакт-центру за телефонами +38 (044) 202 1588, +38 (067) 210 1588, +38 (050) 210 1588, +38 (073) 202 1588. Для початку використання у голосовому меню слід обрати «2»;

Читайте також:  Мені важко публікувати цю фотографію. Підлітки зі свіжого та запашного хліба зробили взуття і хизуються перед камерою

· особистий кабінет на сайті ДТЕК Київські електромережі.

Нагадуємо: мешканцям столиці необхідно щомісяця повідомляти покази лічильника за світло. Зробити це можна за допомогою дистанційних сервісів. Передавати покази треба навіть, якщо клієнт вимушений був тимчасово залишити своє житло, та, відповідно, не використовує електроенергію — обов’язково потрібно дублювати попередній показ. Вчасно передана інформація про спожиту електроенергію дозволяє сформувати точні обсяги споживання за календарний місяць, а компанії-постачальнику — рахунки за спожиту електроенергію.

Шукайте деталі в групі Facebook