facebook

Курсантці Олександрі Гуй, постраждалій в ДТП через п’яного майора, потрібна допомога

Курсантці Олександрі Гуй з Турківщини, на яку місяць назад наїхав машиною п’яний майор 46-річний Володимир Холодний, потрібна допомога. На даний момент дівчина почувається краще, однак її стан є найважчим, серед усіх трьох постраждалих дівчат.

Повідомляє ЛМН

Олександрі вже ампутували одну ного, лікарі намагаються врятувати іншу. Дівчині необхідні матеріальні кошти щоб придбати протез, однак для її сім’ї це непідйомна сума.

«Зараз донечка тримається бадьоро, стримує сльози, щоб не переносити цей біль на інших. Каже, що так судилося, раз Господь забрав одну ніжку… Вдячна всім за допомогу, за те, що підтримують її словесно та фінансово. Ми всією сім’єю дякуємо небайдужим та просимо допомоги, Божої підтримки та молитов». – говорить мама Олександри Галина.

Нагадаємо, 25 серпня на курсанток Української військово-медичної академії у Києві наїхав п’яний майор. Курсантки стояли неподалік адмінбудівлі, щоб отримати довгоочікувану військову форму. Раптом у них в’їхала автівка і просто розчавила курсанткам ноги. Дівчата розповіли як це було.

Олександра Гуй перенесла 9 операцій. Дівчина по досі перебуває у військовому госпіталі в Києві. Протез, який потрібний дівчині надзвичайно дороговартісний для родини, український обійдеться в 300 тис. грн, а іноземні більше 1 млн. грн. Сім’я Гуй звертається до всіх небайдужих за допомогою.




Реквізити:

5168 7427 1226 5895 (Гуй Микола Миколайович)

Читайте також:  Українці розкрили правду про пекельні заробітки в Польщі, як у фільмі жахів: "Вирвали паспорт і закрили в бараці

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.