facebook

Повістки в “Дія”, перевіряйте додаток: Кабмін ухвалили остаточне рішення

Українцям розповіли про повістки у додатку
Зазначається, що в Україні не роздаватиму повістки військовозобов’язаним через додаток “Дія”. Окрім того, таке нововведення навіть не планується. Про це в інтерв’ю розповів віце-прем’єр, міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров, пише



РБК.

Отже, в даному матеріалі йдеться: “Не буде повісток у “Дії”. Мені здається, що поки я працюю міністром, все, про що ми говоримо – ми потім дотримуємося наших слів. Тому можу сказати вам впевнено, що не буде повісток у “Дії”. Дії”, – сказав він.

У березні 2023 року військовий комісар Харківського територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) Володимир Арап заявив, що в майбутньому люди зможуть отримувати повістки через “Дію”, а виклики в ТЦК будуть здійснюватися в електронному вигляді. Пізніше цю тезу спростували і в Центрі протидії дезінформації і в Міністерстві цифрової трансформації. А віце-прем’єр-міністр Михайло Федоров заявив, що в Україні запустити видачу повісток через месенджери технічно неможливо, принаймні цього року.

Читайте також:  Зеленський записав звернення в потязі дорогою з південного фронту: головні тези

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.