facebook

Астролог Яна Тимощук каже: “У листопаді будуть серйозні руйнування і смeрть

Астролог Яна Тимощук в інтерв’ю УНІАН розповіла, що на нас чекає в листопаді, які енергії будуть переважати в цьому місяці, чи буде Росія завдавати ударів по об’єктах критичної інфраструктури, і коли нарешті настане мир.



Яно, дайте, будь ласка, прогноз на листопад. Які ключові події відбуватимуться цього місяця?

Перша хороша новина полягає в тому, що закінчиться коридор затемнень. Вже буде більше не таких важких енергій. У натальной карті України Сонце буде в 12 будинку, це такий шкідливий будинок. Тому владі доведеться долати складності, можуть бути зречення і ізоляція. У той же час ми будемо шукати нові стратегії.

27 листопада буде повня у Тельці. Може включитися енергія боротьби, досягнення цілей. У цей день буде складна ситуація. Також повня буде 27 жовтня. Поблизу нього були землетруси в Туреччині та Азербайджані. Земля залежить від усіх цих процесів. Тобто в цей час можуть активізуватися не тільки військові дії, а й людський фактор.

Крім того, в листопаді буде транзит Меркурія. Він перейде з Терезів в знак Скорпіона і пробуде там майже до кінця місяця. Це означає, що просто будуть літати блискавки.

Зараз ми залежні від грошей. При владі вони будуть. У листопаді ми однозначно зробимо квантовий стрибок. Будуть якісь перемоги у відвоюванні територій. Однак випадає і карта “Смерті”. Будьте обережні з дітьми, вони можуть хворіти.

З яких територій ми можемо вигнати окупантів?

Ми йдемо маленькими кроками, але впевнено. Зараз ми впевненіше себе почуваємо на землі, ніж в повітрі. За енергіями можу сказати, що невеликі успіхи будуть на Запорізькому напрямку.

Давайте розберемо цей місяць по декадах. Які енергії будуть переважати?

Читайте також:  Вчені назвали продукт, який покращує інтимне життя жінок

У першій декаді листопада буде спостерігатися наведення страху, обман, ілюзії, корупційні схеми і так далі. Когось можуть схопити, посадити до в’язниці.

Друга декада – очікування дива. Може програтися якась катастрофічна ситуація, яка потребує блискавичної реакції від світу. До нас прийде допомога для врегулювання питань всередині країни.

Третя декада небезпечна точковими ударами по об’єктах критичної інфраструктури. Ми можемо бути позбавлені води, світла, тепла.

До чого ще нам готуватися в листопаді?

Будуть небезпеки, пов’язані з водою. Також потрібно підбирати нових людей у владу, тому що деякі виявилися не професіоналами, тому якісь ситуації зайшли в глухий кут.

Однак якщо ми підемо шляхом позитивної карми і трансформації, то через рік на нас чекає велика удача.

Зараз спостерігається невелике затишшя в плані ракетних обстрілів, особливо в Києві. Скажіть, чи варто нам переживати, що Росія знову може почати нас тероризувати по повній?

Карти показують, що найближчим часом Росія знову активізується. Буде багато руйнувань, смертей. Причому енергія буде дуже сильною. Може бути до десяти ракетних атак.

Які міста в зоні ризику?

Мені дуже “фонить” Харків, Суми, Чернігів, Житомир, Київ, Івано-Франківськ, Вінниця, Одеса, Миколаїв, Дніпро, Херсон, Запоріжжя, Донецьк і Луганськ. Дуже багато зброї буде запускатися з боку Білорусі.

Також я бачу, що складна ситуація буде на прикордонних територіях. У холодну пору там може бути або захід військ, або звідти будуть наноситися удари.

Чи буде масова мобілізація?

Найближчим часом я її не бачу. Ви даремно лякаєтеся, тому що економіка повинна якось працювати, люди повинні робити свою справу. Тому такої ситуації, що абсолютно всіх чоловіків мобілізуватимуть – я не бачу.

Читайте також:  Рік тому почалася АТО

Можете спрогнозувати закінчення війни в Україні?

Позитивний прогноз – 2026 рік. Можливо це буде і раніше, але з точки зору прогностики, я цього поки не бачу. Поки можу сказати, що є ряд країн, зацікавлених у цій війні. Карти показують цифру 10. Тобто вона може закінчитися або через 10 місяців, або через 10 років. Закінчення війни в Україні має на увазі глобальний переділ світу. З 2035 по 2037 роки ми можемо проходити трансформаційний період. І не варто забувати про те, що поствоєнний час буде важчим, ніж військовий.

Чи може війна в Ізраїлі якось вплинути на Україну?

В цілому є позитивний вплив, тому що Ізраїль і Україна мають спільні енергії, пов’язані з землею і домовленостями. В Ізраїлі поки йде енергія по обнуленню. Всі учасники процесу можуть бути зацікавлені в тому, щоб це носило тривалий характер. Це протистояння може закінчиться швидко, але сама ситуація веде до того, що більша кількість людей йде з територій. Ми зараз перебуваємо в якійсь схожій ситуації.

Коли в Ізраїлі настане мир?

Я дивилася по картах і мені випадає цифра 9. Тобто вона може закінчитися через 9 днів або через 9 місяців. Багато хто впрягаються за Ізраїль, тому там настане правосуддя і мир. Але поки сильніше йде енергія смерті. Поки будуть відбиття атак, розробка нової зброї і якась тупикова ситуація.

Загалом перемога падає на Ізраїль. На цю країну ще буде дуже багато атак, але вона отримає багато інвестицій для боротьби з Палестиною. А ось сама Палестина може укласти якийсь союз, у зв’язку з чим їй доведеться переглянути ситуацію і змінити обстановку.

Читайте також:  Полонений рашист розповів СБУ, як їхнє командування тікало від контрнаступу ЗСУ на Харківщині (відео)

Багато хто боїться, що може бути Третя світова війна, але я не бачу, щоб вона була такою як раніше.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.