facebook

Синоптики попереджають про те, що насувається зима, а, отже, варто готуватися до серйозного похолодання: очікується сніг і холод.

Синоптики попереджають про те, що насувається зима, а, отже, варто готуватися до серйозного похолодання. Очікується сніг, холод. Експерти кажуть, що починається дійсно справжній холодний час.



Як інформує “24”, якої погоди чекати українцям далі, спрогнозувала Наталка Діденко.

“Насолоджуйтесь теплом, бо наступний тиждень буде по-справжньому холодним”,– підкреслила синоптикиня.

Зауважила, що з 16 жовтня температура повітря у більшості областей України вже знизиться до +9…+12. Лише на Півдні, крайньому Сході та Закарпатті ще до 15 градусів тепла.

“У кінці наступного тижня на Заході та Півночі місцями можливий мокрий сніг. Нижче – карта опадів (де рожевий колір – це сніг) на 21 жовтня”, – зазначила Наталка Діденко.

Яка буде погода в неділю, 15 жовтня

Раніше синоптик Ігор Кібальчич оприлюднив прогноз погоди на вихідні.

Так, у неділю на Заході очікується невеликий дощ, а вдень навіть помірні опади. Вітер північно-західний, з поривами 7 – 12 метрів на секунду.

Температура повітря упродовж доби коливатиметься в межах +8…+13. На Півночі вночі без істотних опадів, вдень також помірні дощі. Вітер південно-західний, з переходом на північно-західний, 7 – 12 метрів на секунду.

Вночі +9…+14, вдень +13…+18. У центральних областях, за прогнозом Кібальчича, переважно без опадів. Тільки ввечері подекуди почнеться невеликий дощ.

Температура вночі +7…+12, вдень +18…+23. На Півдні очікується малохмарна погода, без опадів. Вітер також південно-західний, з поривами 7 – 12 метрів на секунду. Вночі +8…+13.

Вдень ще пригріє до +19…+24. На Сході – мінлива хмарність, без дощу. Вітер південно-західний, 5 – 10 метрів на секунду. Вночі +6…+11, вдень +18…+23.

Читайте також:  Прикарпатців попереджають про сильний дощ, грози та град

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.