facebook

Настав період сильних холодів: Страшні грози накриють ці райони вже завтра

Фахівці кажуть, що розпочався другий місяць осені, а значить, попри все, пора готуватися до холодів і наближення зими. Тих, хто готується заздалегідь, чекають неприємні сюрпризи.



Як повідомляють в “ООН”, у середу, 4 жовтня, в Україні очікується температура від 8° тепла вночі до 26° тепла вдень, місцями дощ. Про це повідомляє Український гідрометцентр.
«Хмари можуть змінюватися. Вночі в північно-західних областях, вдень у північних областях місцями невеликий короткочасний дощ, на решті території без опадів”, – йдеться в повідомленні.
Вітер західний та південно-західний, 7-12 м/с, на заході, вдень на півночі та в центрі місцями пориви вітру 15-20 м/с, температура вночі 8-13°, м. захід схід і південний схід країни 4-9°, вдень 17-22°, центр і південь 21-26°.

Протягом першої декади жовтня наша країна поступово переходитиме від літньої погоди до метеорологічної осені. Тобто середньодобова температура в більшості областей опуститься нижче +15°C. Крім того, у другій половині наступного тижня буде прохолодна, вітряна погода, місцями невеликі дощі та значне похолодання.
Як повідомила Діденко, 4 жовтня в Західних, Північних і Центральних областях пройдуть дощі. 5 жовтня очікується «суха перерва».

“6, 7 та 8 жовтня чергові атмосферні фронти почнуть “шастати” нашою територією (окрім південної частини), тому дощів побільшає”, – попередила синоптик.

“У ніч на понеділок, на 9-те жовтня, у Києві є ймовірність заморозку. А ось із 10-го жовтня до нас прийде чергова хвиля дуже теплої погоди”, – прогнозує Діденко.

Читайте також:  "Розвал Росії теж простежується": астролог дала новий прогноз по війні

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.