facebook

На західну Україну насувається потужне похолодання

Погода в Україні зміниться найближчими днями кардинально. Вже у вівторок, 8 вересня, в країну прийде потужне похолодання. Воно особливо заторкне західні і північні області, де температура вдень знизиться до +17, а вночі – до +9 градусів. Такий прогноз дали синоптики Наталка Діденко і Український гідрометцентр.



Згідно даними Діденко, вівторок стане найхолоднішим днем в найближчій перспективі. А от в неділю, 6 вересня, в Україні буде господарювати “красивий циклон”. Сьогодні він принесе опади на південну частину, а завтра піде далі, залишивши лише в Приазов’ї локальні дощі.

А ось на західну частину України завтра підійде вологий атмосферний фронт. Інші території в неділю під впливом сухої сонячної погоди.

Температура повітря 6-го вересня очікується +24+29 градусів, на Півдні до +30, місцями на Луганщині, Запоріжжі і на Заході України +22+25 градусів.

У Києві в неділю буде сухо і тепло – до +26+28 градусів.

“Понеділок в столиці – ще гарячий, а у вівторок похолодає”, – додала Діденко.

А ось синоптики Українського гідрометцентру на картах показали, що буде з погодою в найближчі три дні. Вони також прогнозують сильне похолодання у вівторок, 8 вересня, але потік прохолодного повітря прийде на Захід вже в понеділок, 7 числа.

Читайте також:  Сильне похолодання набирає оберти: в Україні вріже 17-градусний мороз

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.