facebook

Астролог спрогнозував точний рік закінчення війни в Україні

За словами Урануса, з кожним роком ми маємо більше шансів на перемогу.



Астролог Дмитро Уранус передбачив закінчення української війни. За його словами, активні бойові дії не припиняться до 2023 року, а шанси на успіх зростуть у 2024 році, але повного припинення війни можна очікувати не раніше 2026 року.

“Думаю, всім зрозуміло, що в 2023 році війна не закінчиться. Ми втрачаємо час і втрачаємо можливості через постійні затримки з поставками тих видів озброєнь, які нам потрібні. Грудень 2023 року Триватимуть інтенсивні бої на півдні України та території біля Бахмута до верес. «У жовтні та листопаді на південному фронті відбудуться деякі вирішальні події», — написав Уранус.

Він додав, що для ведення бойових дій у 2024 році взимку може знадобитися додаткова мобілізація. Наступний рік буде ще більш успішним для України, продовжив астролог.

“З другої половини квітня 2024 року темпи звільнення завойованих територій прискоряться. Водночас зросте ймовірність успішної війни. Однак навесні 2024 року частка буде невеликою, близько 35 % пов’язано з тим, що навесні зникає лише одна з астрологічних причин жорстоких війн і великих втрат (з’єднання поточного Меркурія і натального Марса в гороскопі незалежності України (розпаду), – пише спец. будинок.

Проте ймовірність досягнення великої військової перемоги може зрости до 70% лише восени наступного року. Після Дня Незалежності України впаде другий елемент війни – стара сонячна система у 2023 році. Однак, як кажуть астрологи, навіть це не призведе до звільнення всіх завойованих територій.

«Чинна сонячна карта України, яка діє з 24 серпня 2023 року по 24 серпня 2024 року, має аспект, який не дозволяє припинити війну під час операції, припинення активних бойових дій може відбутися лише під час роботи сонячної електростанції. заводу з 24 серпня 2024 року до 24 серпня 2025 наступного року. «Імовірність того, що війна закінчиться і всі території будуть звільнені, досягне 90% ймовірності лише навесні та влітку 2025 року, а 100% — у 2026 році», — підсумував Уранус.

Читайте також:  В Італії українських медиків зустріли піснями Руслани: відео

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.