facebook

Василь Вірастюк зі скандалом розлучається з дружиною, з якою прожив 15 років

Про аліменти та поділ спільного майна колишні чоловік і дружина сперечалися в суді.



Народний депутат і силач Василь Вірастюк заявив, що після 15 років шлюбу розлучається з дружиною Інною.

Цю інформацію він підтвердив на своїй сторінці у Facebook. Вірастюк зазначив, що розірвання шлюбу було з його ініціативи і таке рішення він ухвалив на початку жовтня 2022 року.

Також нардеп розповів, що екс-кохані не змогли розлучитися полюбовно. Зокрема, Вірастюк зазначив, що його колишня дружина просила його надати утримання двох спільних дітей, але він не в змозі потягти таку суму:

«Я завжди допомагав і допомагаю своїм дітям (матеріально такої суми вистачає), але «апетит» дружини значно перевищує мої можливості. Я готовий взяти відповідальність за своїх дітей і хочу, щоб вони жили зі мною», – сказала нардеп.

І додав, що вони з колишньою дружиною також наразі ділять через суд спільно нажите за 15 років подружнього життя майно:

“Розподіл спільного майна: яким чином воно буде розділено, вирішить суд. Вивчивши мою (нашу) декларацію 2020 року (щодо нерухомості), в мене (у нас) була можливість (ще до мого депутатства) забезпечити всіх дітей у перспективі окремими квартирами!” – розповів стронгмен.

Зазначимо, 28 вересня видання «Главком» писало, що Інна та Василь Вірастюки вирішили розлучитися після 15 років шлюбу. На суді Інна розповіла, що через масштабну війну разом із двома дітьми покинула Україну, що вплинуло на стосунки з чоловіком. Жінка вимагала від колишнього коханого аліменти у розмірі 80 тис. грн на місяць. Навпаки, Вірастюк сказав, що не може заплатити таку суму, оскільки його зарплата становить 33 тис. грн. Крім того, в судовому порядку між колишніми чоловіком і дружиною також розділили спільне майно – 4 земельні ділянки та 2 квартири.

Читайте також:  Дорогі українки! Брутальний Олег Винник представив новий кліп "Як жити без тебе"! (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.