facebook

Дзідзьо та Slavia розлучаються після 20 років стосунків

Зіркове подружжя співаків Дзідзьо (Михайло Хома) та Slavia вже 9 місяців не живуть разом та збираються офіційно розлучитися.



Як йдеться у програмі “Світське життя”, у стосунках вони перебували 20 років (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця новини).

“Тема складна. Ми домовилися розлучитися. Давно вже. Тому, ми лише хочемо це зробити гарно, красиво. Ми це ухвалили тверезо, розумно, обдумували і зрозуміли, що це буде найкраще”, – розповів Дзідзьо.

Колишня кохана раніше заявляла, що Хома не хотів дітей та натякала, що він її зраджував, на що співак відповів ухильно.

“Всі ті роки я був на роботі, працював. Я давно хотів трішки розібратися, але не було часу. У карантин зрозумів, що треба жити в добрі, не ображати одне одного. А деколи, щоб це сталося, треба просто відпустити людину і дати волю”, – зазначив виконавець.

Також Дзідзьо розповів, що почав зустрічатися з Ярославою ще коли вони були дітьми та нічого не розуміли у стосунках.

“У мене тато помер, мама за кордоном, в неї батьки розлучилися. Просто діти йшли до лісу і не знали, чи то треба казати, коли тебе щось не влаштовує. Ми не знали, як це робити, просто терпіли дещо. У нас і добре було так само. Треба було подорослішати, щоб зрозуміти і деколи треба визнати, що є щось не так”, – додав він.

Також Дзідзьо зауважив, що життя не закінчується, а їм варто відпустити одне одного і подякувати.

Нагадаємо, раніше дружина DZIDZIO, співачки Ярослава розповідала, що її коханий часто ходить на нічні медитації і до того ж не попереджає про це.

Читайте також:  Хтo кoлишній чоловік Меган Маркл та чому пара розійшлася: цікаві факти (фото)

“Я хвилююся, не сплю і всіх піднімаю на вуха, а він вранці дзвонить і каже, що був на медитації”, – розповіла знаменитість.

Також Slavia зазначила, що вже змирилася з такою поведінкою чоловіка.

Також співачка зізналася, що ревнувала чоловіка до артистки Ольги Цибульської, оскільки та не спростовувала чутки про те, що у неї з DZIDZIO нібито роман, а навпаки – підігрівала їх.

Як повідомляв OBOZREVATEL, Дзідзьо не буде виконувати національний гімн перед матчем відбору чемпіонату світу-2022 проти Казахстану. Основну пісню країни замість нього заспіває Злата Огневич.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.