facebook

Подоляк заявляє про”агресивні напади” на російську територію: “пошкодження військових об’єктів і ключових об’єктів”

При цьому Україна атакувала виключно окуповані Росією українські території.



На території Росії-агресора спостерігалася «активна агресія». І так буде продовжуватися, оскільки в РФ зросла кількість людей, які бачать ситуацію з «альтернативного» боку.

Про це під час телемарафону повідомив радник глави Адміністрації президента Михайло Подоляк.

«По-перше, звичайно, сьогодні і рік тому ми дві різні країни з точки зору розуміння пріоритетів, тактики, стратегії і так далі. По-друге, Україна атакує виключно територію окупованої та законної території України, включаючи Кримський півострів. У нас там вся армія, ми будемо знищувати російську інфраструктуру, і це чудово, і так. Третій фактор, звісно, ​​в Росії значно зросла кількість людей з альтернативним баченням того, як має розвиватися Росія, громадян федеральних «росіян», які відкриті до певної активної агресії, тобто використовуючи цей чи цей інструмент завдасть шкоди військовим і важливим об’єктам на території Росії», – наголосив Михайло Подоляк. Він також додав, що російські громадяни якимось чином зруйнують інфраструктуру, військову чи критичну, щоб забезпечити справедливість.

«Тобто вони штовхнуть РФ у воєнний стан. Але це роблять громадяни РФ. По-четверте, ми, безумовно, сприймаємо це питання з розумінням. Звичайно, якщо буде потрібна консультація, ми надамо консультацію іншим громадянам Росії. Але ще раз наголошую, Україна воює лише на своїй території. І підсумовуючи:
Кількість інцидентів на російських об’єктах, особливо в критичній інфраструктурі, значно зросте. Сьогодні не осінь 2022 року», – сказав радник президента ГО.

Читайте також:  Біль і смуток: на війні загинув Іван Бужора з Прикарпаття

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.