facebook

“Жовтень буде вирішальною битвою у війні”: Мольфар Макс Гордєєв

В інтерв’ю УНІАН Мольфар Макс Гордєєв розповів про те, що очікує Україну в жовтні, чи продовжаться ракетні обстріли, чи безпечно дітям ходити до школи і коли закінчаться бойові дії.



Максе, які найнебезпечніші дні в жовтні?

Перше, що потрібно сказати, що жовтень досить складний. Особливу увагу варто звернути на 1, 5, 17, 18 і 19 жовтня. У ці дні ситуація дуже напружена, а потім трохи полегшується. Однак, починаючи з 20 числа, енергетична ситуація в Україні стає дуже складною. Після 20-го числа енергетична ситуація в Україні стає дуже складною, жовтень сам по собі неспокійний місяць. Але в будь-якому випадку наші війська рухаються в правильному напрямку.

Саме тому Росія розлючена і не може знайти правильну стратегію. Саме тому терористичні країни зараз намагаються зіштовхнути нас з кожною країною, підбурюють нас, втягують нас у змови. Іншими словами, вони намагаються виставити нашу країну в поганому світлі, щоб українці самі почали діяти, щоб усунути президента Володимира Зеленського з посади.

Чи прилетять вони коли-не будь у жовтні?

Так, окупаційні війська обирають спеціальні дати для здійснення ракетних ударів. Найнебезпечніші райони-Кривий Ріг, Дніпро, Дніпропетровська область, Харків, Харківська область, Одеса, Одеська область. Що стосується Києва, то російські війська намагатимуться атакувати електростанції. Звичайно, Київ має найбільше систем протиповітряної оборони, але треба розуміти, що вони будуть атакувати найменш захищені міста неподалік від Києва. До них відносяться Полтава, Суми, Житомир і Вінниця. Там очікується, що буде дуже складно.Теж саме буде і на Західній Україні.

Ми зараз знаходимося на дуже важливому і вирішальному етапі війни, і жовтень вирішить долю нашої країни. Однак є і позитивна сторона. Це означає, що ми можемо виявити зрадників. Тепер все залежить від контрнаступу.

Читайте також:  Українським заробітчанам у Польщі платять стільки ж, як полякам, – дослідження

До речі, нещодавно надійшло кілька повідомлень про замінування шкіл. Чи варто зараз відправляти дітей до школи?

Окупаційні війська використовують не лише зброю, а й психологію. Наприклад, вони атакують вночі, коли люди сплять, щоб люди прокинулися і втекли. Путін дуже добре знає, що якщо люди не висипаються, вони перебувають у постійному стресі.

Те саме стосується мінування шкіл. Вони роблять це спеціально, щоб школярі не вчилися, щоб з ними завжди було щось не так, щоб вони боялися фрекінгу. Чи дійсно є така небезпека -можливо, є, але на даний момент я не знаю.

Чи зможемо ми звільнити нашу територію найближчим часом?

Здається, що в районі Азовського моря перемога наближається-в жовтні ми можемо досягти бажаної мети. І дуже ймовірно, що війна закінчиться до середини 2024 року. Але я хочу сказати, що війна – це не про те, хто вб’є більше людей, це політична історія. Тому ми повинні розуміти, що мають бути якісь переговори, можливо, прийнятні для НАТО.

Тобто ви не згодні з думкою американських чиновників, що війна триватиме ще п’ять-сім років?

Насправді, в тому, що пишуть і аналізують американські ЗМІ, є багато неправди. Тому що війна- це не тільки битва, але й політична гра. Це також поширення певної негативної інформації.

Адже навіть коли перемога вже відома, на лінії фронту можуть тривати бойові дії. Іншими словами, вигнання окупантів з їхньої території не обов’язково означає, що війна закінчилася. Вони почнуть випускати ракети з різних міст. Звичайно, не всі вони долетять до них. Але це буде складна ситуація. Тому треба розуміти, що всі питання про закінчення війни дуже умовні. Росія не звикла програвати. І коли з’являються суперники, коли з’являються опоненти, які дають гідну відсіч, їх, природно, здуває. Тому природно, що вони не зупиняться до повного виснаження.

Читайте також:  Сидів тиждень у колодязі і благав про допомогу: закордоном ледь не загинув турист з українським паспортом

Яка доля Криму?

По-перше, ситуація в Криму не така проста. Ми бачимо, як вони прибувають до Сімферополя та інших міст, і”вати”буде більше. Тому півострів зараз готується до військових дій. Українська армія теж має бути готова. Це буде жорстока війна, яка, до речі, за оцінками американських аналітиків, може тривати від п’яти до восьми років. Це тому, що ситуація в Криму не така однозначна. Як сказав Буданов,”на жаль”.

Астрологи кажуть, що у Путіна все життя попереду. Що ви думаєте з цього приводу?

Здоров’я Путіна дійсно погане. Незважаючи на наші спроби реабілітувати його і відсторонити від усіх негативних аспектів, ми не повинні забувати, що він вже страждає на деменцію і шизофренію. Щодо раку на 4 стадії, то це може бути правдою. Однак наданий момент малоймовірно, що він помре. Мені здається, що його шизофренія буде продовжувати прогресувати. Чим старше він буде ставати, тим більше будуть проявлятися ці психічні проблеми.

Більше того, коли Кадирова не стане, він буде боятися, що Чечня нападе на нього. Інші  країни і міста набираються сміливості, тому що Україна вже показала, що з окупантом можна боротися.

До речі, про Кадирова. Він ще живий?

Кадиров не помер. Для мене все виглядає як історія Жириновського. Кадиров сьогодні живий і зі своєю сім’єю. Він переховується. Кадирову вигідно, щоб усі вважали його мертвим. Таким чином він хоче ідентифікувати тих, хто проти нього. Іншими словами, йому важливо визначити, яких людей він хотів би бачити при владі після своєї смерті. Тому можна сказати, що його смерть -це фейкова історія.

Наприклад, чи можлива ще одна війна в Україні через кілька десятиліть?

Читайте також:  Відьма-некромант передбачила ще одну війну через 5 років

На даний момент я так не думаю. Буде негативна ситуація між Росією та іншими країнами. І нам навіть не потрібно уявляти собі можливість нової війни в Україні.

Те, що відбувається зараз у Польщі, наприклад, є навмисним. Цей негативний сюжет, як я вже казав, спрямований на те, щоб посварити нас з іншими країнами. Всі ці розмови про те, що українці невдячні-це пропаганда.

Для Путіна дуже корисно створювати якусь негативну життєву ситуацію, яка змушує Україну і Польщу сваритися, яка викликає конфлікти, скандали і так далі. Саме тому він просуває і фінансово підтримує польських націоналістів, які починають ескалацію війни з Україною. Але до кінця року все буде добре. Все налагодиться і проблем більше не буде.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.