facebook

Цієї осені буде переломний момент: астролог дала втішний прогноз

Сприятливий період для України почнеться наприкінці цієї осені. Ситуація схожа на визволення Херсона, прогнозують астрологи.



“Осінь буде досить важкою. Вже зараз починається ця вся тяжкість. І через електроенергію, і через те, що, можливо, вже восени Україну і світ зачепить новий вірус. Що стосується обстрілів – ми будемо це спостерігати восени та взимку, на жаль”, повідомила Вакуліна.

Прикордонні міста залишаються “червоними зонами”. Це Харків, Чернігів, Суми та прилеглі райони. У всіх прикордонних містах обстріли посиляться і стануть більш активними. Всі можливі прикордонні села також можуть постраждати. Будуть”прильоти” з жертвами в таких містах, як Суми, Чернігів і Харків. Осінь і зима будуть дуже неприємними для Києва та регіонів. Можливі “прильоти” до адміністративних органів (можливо, щось пов’язане з управлінням). Отже,  люди, які живуть в центрі Києва, повинні знати, що вони знаходяться в зоні ризику. Також можуть бути руйнування мостів. Під удар також можуть потрапити ЖД, лікарні, госпіталі, Одеський порт. Також по Кримському мосту буде новий удар.

Вона наголосила, що перемога буде за Україною. Але, можливо, відсунеться дата цієї перемоги.

Поворотний момент для України та Росії настане восени, і це наштовхує на роздуми. Відбудуться переговори, які прокладуть шлях до миру. Україна буде процвітаючою країною. Війна закінчиться, перемога буде здобута і території будут ьповернуті”, – додала Вакуліна.

 

 

 

 

 

 

Читайте також:  Календар магнітних бурь в листопаді: коли чекати удару і як захиститися

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.