facebook

Зібрання мудреців і лідерів світу знайде шлях до миру: знайдено пророцтво про закінчення війни в Україні

Мир в Україні запанує наприкінці 2024 року. Україна не просто відзначить перемогу, але й відкриє новий розділ своєї історії.



Про це свідчить пророцтво, опубліковане на ресурсі “Український молитовник”.

Відповідно до пророцтва, вітер змін принесе надію на мир у середині 2024 року: зібрання мудреців і лідерів світу знайде шлях до миру.

В той же час у пророцтві зазначається, що перемога для України не прийде легко: вона вимагатиме жертв. Тому потрібно запастися терпінням та вірою, бо буде здаватися, що настали найтемніші часи.

“У кінці 2024 року з’явиться Світанок нового Миру, небо проясниться і сонце засяє над українськими полями, радість і вдячність наповнять серця, а пісні миру залунають по всій землі. Народ України, об’єднавшись у своєму стремлінні до миру та гідності, стане прикладом для всього світу. І коли настане час світанку нової ери, землі України оживуть новим духом”, – йдеться у пророцтві.

Пророцтво говорить, що Україна стане маяком миру на міжнародній арені. Досвід країни, витримка українців стануть прикладом для інших країн.

“В той час, коли світ вважав, що все втрачено, Україна встане як символ непохитної сили та вічної надії для всього людства, і у цих нових днях, коли мир знову оселиться на українських землях, народи світу побачать Україну як Оазис надії та згуртованості”, – стверджується у пророцтві.

Читайте також:  Біля Бахмуту загинув 30-річний прикарпатський воїн

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.