facebook

Стосується всіх українців з інвалідністю: чекайте на дзвінок від чиновників, що пропонують

Українцям з інвалідністю запропонують допомогу
Як стало відомо, що українці, які мають інвалідність, можуть розраховувати на протезування. Про це йдеться у матеріалі Міністерства соціальної політики України.



Отже, у цьому матеріалі йдеться, що кожна людина, яка потребує забезпечення протезуванням, може розраховувати на підтримку держави. Протезування в Україні є безоплатним, а команда Міністерства працює над тим, щоб зробити цей процес зручним і максимально доступним.

Фонд соціального захисту осіб з інвалідністю (ФСЗВД), який, у т.ч., відповідає за адміністрування процесу забезпечення громадян допоміжними засобами реабілітації, проводить проактивну комунікацію з українцями, які можуть потребувати протезування.

Наразі налагоджено співпрацю між медичними установами, Національною службою здоров’я та Фондом для отримання даних про людей з ампутаціями. Таким чином, працівники Фонду можуть звертатися по телефону до пацієнтів після ампутацій та уточнювати їх дані та потребу у наданні допомоги з протезування.

Це дозволить постраждалим отримати максимум інформації про державну програму протезування, з’ясувати алгоритм дій, перелік необхідних документів та обрати протезне підприємство.

“Прагнемо забезпечити швидке, доступне та якісне протезування, тому будемо вдячні за зворотний зв’язок зі спеціалістами ФСЗВД” – йдеться у матеріалі.

Важливо! Фахівці ФСЗВД не збирають персональних даних громадян. У жодному разі нікому не потрібно їх надавати, особливо дані фінансового характеру!

Читайте також:  Прикарпатські чиновники виявились причетними до розтрати мільйонних коштів в зоні АТО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.