facebook

Плюс зрадниця: українська блогерка виправдовує напад РФ і називає ЗСУ “м’ясом”

Добре, що ця блогера показала своє обличчя зараз.

Українська блогерка Тетяна Коряк, яка в Instagram знаходиться під псевдонімом “корячка” видала порцію чергового марення, що стосується військового нападу Росії на Україну, дуже схожого на той, що транслюють російські пропагандисти.

Зокрема, фітнес-блогерка, яка влаштувалася на Кіпрі, робить цинічні заяви, називаючи українських воїнів “м’ясом”, а також традиційно заявляючи про “іншу сторону ситуації”.

На своїй сторінці, на яку підписано 1 млн користувачів, корячка каже, що не потрібно вбивати росіян. Крім того, одна з підписниць написала їй про те, що не час міркувати про війну, сидячи на Кіпрі поруч з чоловіком.

“І чоловік за кордоном на морях. Знаєте, як мамі, чия дитина щодня плаче за татом, який на війні, боляче дивитися. Ви скажете – відпишіться. А я скажу – майте повагу”, – звертається до неї дружина героя. На що фітнес-блогерка заявляє, що мовляв, якщо її чоловік пішов воювати добровільно, то тоді вона не розуміє хейта.

Якщо його забрали – те ж саме. Претензії до того, хто його забрав. Ми не зобов’язані так само робити і жити, як ви. Коли ви вже це зрозумієте. Якщо у мене складні періоди в житті, всі повинні страждати”, – порівнює вона свої жалюгідні проблеми з повномасштабною війною.

Напад Росії на Україну Вона називає “брудними іграми, в які людей втягують політики”. “Якби всі так мислили, як я, то не було б воєн”, – натякає вона на присутність інтелекту у себе.



Вона також матом звернулася до своїх підписників і назвала українських захисників “м’ясом”. “Кількість воїнів нічого не вирішить. Кого вони зараз набирають? Чоловіків без досвіду? М’ясо? Щоб що? Зараз б’ють (неценз.- авт) артилерією, танками, літаками. У воїнів немає шансів. Тупо геноцид народу. Як ви, собака (неценз.- авт.), цього не бачите? Мені шкода наш народ, який зникає. Невже не можна переговорами вирішити?”- висловила цінну думку блогерка, яка сама родом з Бахмута, який росіяни стерли з лиця землі.

Читайте також:  У Генштабі пояснили, від чого залежить призов офіцерів запасу

Одна з підписниць запитала блогершу, чому вона вважає що ті, хто пішов на війну, добровільно хотіли вбивати. “Може, вони пішли захищати своє. Якби всі думали, як ви, хто б тоді захищав країну”, – резонно запитала підписниця.

“Ви мислите тільки в одну сторону. Якби ви мислили як я, то інша сторона не нападала б. Це стосується всіх”, – заявила любителька кремлівської методички і пособниця терористів. Тепер залишається сподіватися, що шлях в Україну зрадниці буде замовлений, а СБУ особисто заарештує все її майно і передасть на потреби ЗСУ.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.