facebook

“Восени на Україну летітимуть в 5-10 разів більше дронів”, – астролог Влад Росс

Астролог Влад Росс в інтерв’ю УНІАН розповів, що на нас чекає у вересні, чи продовжить Росія тероризувати наші міста, чи варто побоюватися блекаута, і коли буде поставлена крапка у війні.



Владе, яка ситуація буде на фронті у вересні?

У першу половину вересня буде багато ретроградних планет, тому на фронті буде якась тягучість. 15 числа Меркурій виходить з ретроградного руху, тому після 20-го числа може бути загострення ситуації в плані важливих проривів.

Також Марс буде в Терезах, тому будуть підірвані мости, в тому числі і Кримський. З іншого боку Марс у Терезах трохи ослаблений, тому дає можливість домовитися з союзниками. І якщо раніше нам не надавали зброю і літаки в повному обсязі, то нарешті будуть домовленості з цього питання.

Крім того, 29 вересня буде повня, що говорить про те, що може початися велика мобілізація як в Україні, так і в Росії. На жаль, поки миру не буде.

І найголовніше – в РФ може статися військовий переворот. Якщо до влади прийде російський воєначальник Андрій Дьомін, то у них зміниться взагалі вся структура влади. Герасимов і Шойгу скинуть повноваження. Переворот може бути і в Білорусі. Якщо Лукашенко зробить помилку в правлінні, то це буде кінець його правлінню.

Ви сказали, що поки миру не буде. Вашу думку поділяють і інші експерти. Деякі з них говорять, що нам і зовсім варто чекати на нову фазу війни.

Після 20-х чисел – так, особливо в жовтні, коли буде сонячне і місячне затемнення. Але війна на виснаження і прорив фронту почнуться саме у вересні, особливо в другій половині місяця, коли ретроградність планет буде зведена до нуля, крім Юпітера.

Читайте також:  Що буде з курсом валют до кінця 2023 року і чи варто зараз купувати долари: експерт розповів

Вересень – місяць переломних подій. В першу чергу це стосується південного фронту. Ми його прорвемо і вийдемо до кордонів Криму. Я гарантую, що ми будемо контролювати і Азовське море, і кордон Криму, може вийдемо і на північ півострова.

Чи будуть у вересні продовжуватися такі обстріли, які нещодавно були в Чернігові?

Найбільше Путін буде обстрілювати Україну в 20-х числах серпня, але, тим не менш, і у вересні будуть кризові аспекти. Поблизу 17 вересня буде напруга між Венерою і Юпітером, а між 26 і 30 вересня – напруга Венери і Урана. Це принесе нам складні ситуації, масовані обстріли.

Не менш складно буде поблизу молодика, 14-15 вересня. В основному диктатор буде бити по містах, які знаходяться поруч з лінією фронту. Під загрозою Херсон, Миколаїв, Дніпро, Нікополь, Кривий Ріг, Суми, Чернігів, Харків.

Крім того, у вересні Путін перестане тероризувати Одесу, але візьметься за захід України – Львів, Івано-Франківськ, Хмельницький. Меншою мірою постраждає Київ.

Що на нас чекає 24 серпня, в День незалежності України?

У ніч з 23 на 24 серпня будуть удари по Києву. Якщо є можливість, я б рекомендував виїхати з міста кудись на дачу. Також можуть бути удари по Львову, Дніпру та Кривому Розі. Це найбільш вразливі точки України.

У цей день Путін може випустити сотні ракет і дронів по нашій країні.

З яких територій ми можемо вигнати окупантів вже на початку осені?

З усіх територій – навряд чи, але буде поступове звільнення. Наприклад, ми можемо близько підійти до Волновахи, Мелітополя, Кінбурнської коси, а то й до Криму. Тобто у вересні не буде якихось глобальних проривів, а ось в жовтні – вже так, ми дійдемо до Азовського моря, звільнимо Запорізьку і Херсонську області.

Читайте також:  Україні загрожує епідемія кору та дифтерії, а коронавірус із нами ще надовго, – ексголовний санлікар

Через це Путін оголосить загальну мобілізацію і навіть можливо введе воєнний стан в Росії, щоб не йти на вибори.

Також хочу попередити, що може бути окупований Куп’янськ. Це найнебезпечніше місце. Інші міста Путін не візьме.

Нас зараз лякають тим, що восени може початися блекаут, як це було в минулому році. Що зірки говорять про це?

Диктатор скупив стільки дронів, що так. Блекаут буде таким же, як і в минулому році. Побоюватися варто 20-х чисел вересня, бо Сонце переходить в Терези в цей період. Рекомендую заздалегідь придбати генератори, щоб потім не купувати їх за подвійною ціною. На Україну летітимуть в 5-10 разів більше дронів, ніж минулого разу. Чим більше дронів – тим більше пошкоджень. Але незважаючи на те, що не буде світла, ми все одно вистоїмо.

А скільки це триватиме?

Це триватиме до тих пір, поки живий Путін. Але зірки схиляють до того, що вже в цьому році він помре. Як тільки його не стане – війна закінчиться. Після цього буде “заморозка”. А розгрібати все це ми будемо вже навесні наступного року. Якщо і не буде мирної угоди, то нам дадуть стільки зброї, що ми зможемо самі закінчити війну.

Але є ще один нюанс. Байден не хоче, щоб ми швидко перемогли у війні. Він хоче перед президентськими виборами в Америці, в липні, прийняти Україну в НАТО. Таким чином він розраховує збільшити свої шанси на перемогу.

Коли закінчиться війна?

Крапка у війні буде поставлена в наступному році. Венера – планета миру і спокою – буде кульмінувати в річному солярі України. Тому в липні 2024 року Україну приймуть в НАТО і в цей момент закінчиться війна.

Читайте також:  Близнючки на війні: Як франківчанки Надя з Танею пішли захищати Україну

Тобто цього року нам не варто чекати і на скасування воєнного стану?

Цього року він не закінчиться, бо це нікому не вигідно. Оскільки його продовжено до 15 листопада, то раніше цієї дати Україна ні на які домовленості не піде. Хіба що Путін помре або якщо до влади прийде мер Москви Сергій Собянін, то можна буде домовитися про капітуляцію Росії.

І Зеленський вже сказав однозначно, що готовий віддати Бєлгород за входження в НАТО.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.