facebook

Викладач філології, 6-річна дівчинка і не тільки: озвучені імена жертв удару в Чернігові

Сьогодні російська ракета, яка влучила в центр Чернігова, вбила 6-річну Софійку, єдину довгоочікувану донечку Ольги та Олександра Голинських.

Про це повідомила близька подруга жінки Катерина Фарафонова.

“Спочивай на м’якеньких хмаринках наша маленька Софійка, ти була дуже доброю, розумною та кмітливою дівчинкою, ти була прикрасою цього жорстокого світу”, – написала вона.

Також росіяни вбили старшого викладача кафедри іноземної філології Національного університету “Чернігівська політехніка” Світлану Кормільцину, яка, як повідомили у навчальному закладі, вийшла на прогулянку в парк із дочкою.

Внаслідок ракетної атаки на місто Чернігів загинула співробітниця директорату Навчально-наукового інституту архітектури, дизайну та геодезії НУ “Чернігівська політехніка” Наталія Торія, яка, як повідомили у навчальному закладі, поверталась з церкви.

Російська ракета обірвала життя чоловіка на ім’я Володимир, який працював монітором у Благодійному фонді “Право на захист”. Про це повідомила керівниця офісу Олена Приходько.



“Чуйний, порядний, розумний, молодий, натхненний колега, сім’янин, люблячий батько трьох дітей”, – написала вона, додавши, інша її колега Наталя жива, але постраждала.

“Треба було добити Іскандером”: реакція росіян на теракт в Чернігові

Росіяни ж у своїй звичайній цинічній манері кинулися коментувати трагедію.

“Треба було добити ще одним Іскандером по драмтеатру. Добити тих, хто вижив. Мало”, – пишуть пересічні жителі РФ.

Втім, деякі жертви пропаганди заявляють, що Росія нібито ніколи-ніколи не б’є по цивільних об’єктах.

Нагадаємо, за результатами пошуково-рятувальної операції в Чернігові після удару ЗС РФ загалом відомо про 136 постраждалих, серед яких семеро людей загиблих та 129 поранених, з них 15 дітей.

Читайте також:  У Маріуполі загuнув чемпіон з боксу і суддя IBA: в його будинок потрапив російський снаряд

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.