facebook

Передбачення на квітень: Що очікувати від України за прогнозом топових астрологів

Квітень – дуже непередбачуваний та цікавий місяць, який принесе Україні чимало змін. Зрозуміліших та позитивніших подій слід очікувати у політиці, фінансовій сфері, міжнародних відносинах. Астрологи зазначають, саме цей місяць може стати переламним у російсько-українській війні.



Так, “Подробиці” зібрали для вас передбачення відомих астрологів на квітень.

Влад Росс віщує, що ситуація у квітні і травні для України “буде суперовою”, а от для президента росії володимира путіна – ні.

“ЗСУ потужно наступатимуть, з двох сторін буде руйнування російського фронту. На півночі і півдні вся шайка російського диктатора, в тому числі “вагнерівці”, буде переможена”, – йдеться у прогнозі астролога.

Він не виключив, що українські війська в цей період можуть повністю зачистити кордони з росією.

“Тобто ми візьмемо в оточення всі групи на сході. Це вже може статися 15-17 квітня, коли Уран – планета перевороту – з’єднається з Марсом”, – уточнив Росс.

Він наголосив, що це буде період, “коли путін зрозуміє, що він жорстко програв”. Скоріш за все, він захоче влаштувати нову хвилю мобілізації, однак не встигне, адже по всіх фронтах у ворога будуть дуже великі дірки.

“До речі, 17 квітня ми можемо завдати удари по росії”, – віщує астролог.

Астролог Марина Скаді зазначила, що 20 квітня – Сонячне затемнення в Овні о 07:16 відкриє коридор затемнень, який закінчиться місячним затемненням 5 у Скорпіоні о 20:23. У цей період може відбутися анонсований контрнаступ українських військових, відбуватимуться шалені військові дії, у будь-якому разі кульмінація близька.

Натомість Яна Тимощук віщує, що квітень принесе нам емоційні гойдалки, будуть відбуватися ситуації, які не завжди будуть приводити туди, куди треба.Також, як показують карти Таро, можуть бути проблеми, пов’язані з землею – землетруси і повені.

Читайте також:  Сумна звістка знову сколихнула Прикарпаття: зaгuнув воїн Андрій Бощук

Крім того, Тимощук передбачає, що володимир путін буде буквально виснажувати три українських міста.

“Готується нова війна володимира путіна. Війна йтиме на виснаження. Це новий етап. Можуть збільшитися нові ракетні удари в трьох містах: Запоріжжя, Харків, Дніпро. Будьте пильні і акуратні, особливо ті, хто перебуває на цих територіях”, – сказала астролог.

При цьому Тимощук каже, що Україна обрала нову тактику по боротьбі з російською агресією. Буде багато втрат з двох сторін, але нам все ж вдасться розтрощити економіку, військову базу і техніку ворога.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.