facebook

Два рази повертався на фронт після поранень: під Запоріжжям загинув відомий актор

У боях з російськими окупантами загинув відомий український актор Олексій Хільський. Він віддав життя за Україну на Запорізькому напрямку.



У боях з російськими агресорами загинув популярний український актор Олексій Хільський. Про це повідомила його дружина, актриса Надія Хільська і колега, актриса Наталія Васько.

Хільський двічі повертався на фронт після поранень. І втратив життя в боях на запорізькому напрямку.

“Я пишу, але сама не можу до кінця в це повірити. Льоша загинув. Загинув під час виконання бойового завдання. Він був найкращим, кого я знаю. Найкрасивішим! Найталановитішим! Все, за що він брався ‒ він робив з пристрастю. А яка у нього була жага життя! Він так любив життя! Я люблю тебе, мій воїн”, – написала дружина актора.

Хільський ніс службу в 46-й окремій аеромобільній бригаді ДШУ на посаді головного сержанта взводу розвідувальної роти. Він брав участь у наступі на Херсоні, а потім ‒ у жорстоких боях у Бахмуті та в Соледарі.

Після перемоги він хотів повернутися до своєї основної професії. До війни Хільський багато знімався в кіно і популярних серіалах, серед яких: “На твоєму боці”, “Квочка”, “Кріпосна”, “Лікар Ковальчук”, “Опер за викликом”, “Загадка для Ганни” і багато інших.

Читайте також:  “Росія накопичила сотні одиниць ударної авіації”: в ГУР повідомили, коли можливий удар

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.