facebook

10-річна школярка вийшла заміж і пoмeрлa за кілька днів: “Хотіла стати дружиною та народити дітей”

Батьки дівчинки дуже хотіли втілити її мрію у життя і зробили це.

10-річна дівчинка вийшла заміж за свого хлопця, і це було її останнім бажанням лише за кілька днів до своєї смерті.
Емма Едвардс із Північної Кароліни, США, у квітні 2022 року діагностувала гострий лімфобластний лейкоз. Незважаючи на сподівання її сім’ї на те, що вона зможе перемогти смертельну хворобу, у червні цього року вони отримали жахливу новину про те, що їй залишилося жити лише кілька днів, оскільки її рак невиліковний.



Її мати Аліна розповіла, що її дочка мріяла вийти заміж за свого 10-річного бойфренда. Пара навіть намагалася “одружитися” у школі, на перерві, коли їм було вісім років. Друзі та сім’я вирішили втілити мрію Емми в реальність, і 29 червня для пари була проведена спеціальна церемонія, на якій були присутні 100 гостей, а їхній вчитель навіть сказав про те, як почалися стосунки двох малюків.

“Більшість дітей хочуть поїхати в Діснейленд, але Емма хотіла вийти заміж, стати дружиною і народити трьох дітей”, – заявляє мама дівчинки.

Прийшли її лікарі, медсестри, вчителі, сім’я, друзі, усі. Їй було дуже боляче, коли батьки вдягали її. Це втомило її, але вона не хотіла приймати знеболювальні, бо не хотіла засинати на весіллі.

На жаль, Емма померла менш ніж за два тижні, 11 липня, але її мама сказала, що вдячна за те, що змогла допомогти їй здійснити свою мрію, перш ніж вона помре.

Читайте також:  В Україні від ускладнень коронавірусу померла друга дитина

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.