facebook

Ще три роки після війни: чоловіків запропонували загнати в “рабство” найсуворішою забороною

Чоловікам після війни можуть продовжити заборону виїзду за кордон
Не секрет, що чимало українців призовного віку зараз за кордоном. Хтось працює законно, інші виїхали з України за підробленими документами або за хабар. Радник глави МВС України Вадим Денисенко у себе на Facebook-сторінці зробив скандальну заяву.



Він вважає, що після завершення війни ще щонайменше 3 роки слід заборонити чоловікам виїжджати з України за кордон.

Виняток становитимуть випадки, коли потрібне лікування, протезування, наприклад, військовим і т.д. Також він вважає, що військовим можна дозволити й виїзд на відпочинок за кордон, але не всім чоловікам.

Також чиновник наводить статистику, що зараз за кордоном перебуває 7 млн. громадян. За його прогнозом, може повернутися половина з цієї кількості. Якщо ж дозволити чоловікам після війни вільно залишати країну, Денисенко вважає, що тоді ми можемо не зберегтися як нація.

Також він додав, що слова чиновників про нібито наявні комплексні заходи щодо повернення українців до країни — прикрашання ситуації. Насправді таких заходів немає і не буде.

За ці слова Денисенко вже почали активно критикувати та пишуть, що якщо ми прагнемо вступити до ЄС та НАТО, тоді маємо бути безвіз, а не “безвиїзд” і не за це українці зараз борються.

Ще в одному пабліку автор висловив думку, що, навпаки, корупція при забороні чоловікам на виїзд продовжиться, купуватимуться липові довідки.

Потрібно створювати умови для того, щоб люди поверталися додому. При цьому пропонується тих, хто протягом 1-2 років не повернеться, штрафувати, позбавляти громадянства, конфіскувати майно або запровадити інші покарання.

При цьому, як зазначається, чиновники та корупціонери навіть зараз під час війни спокійно залишають країну – легально та нелегально. Виходить, що лише “еліті” це дозволено.

Читайте також:  Джонсон використовуючи дані розвідки, назвав приблизний термін, коли Росія зупиниться і вже не зможе наступати

У мережі якраз з’явилася новина, що син народної депутатки від “Слуги народу” Олени Копанчук 22-річний Дмитро Копанчук виїхав у лютому цього року за кордон, нібито супроводжуючи свого 46-річного батька з інвалідністю.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.