facebook

Не випускати чоловіків і після війни: Радник міністра МВС мріє про подорожі Європою, але тільки для себе

Денисенко впевнений, щойно український кордон відкриють, країна втратить мільйон громадян.

Наразі в Україні діє заборона на виїзд за кордон для чоловіків призовного віку, оскільки в країні продовжується військовий стан. Однак, радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко пропонує не випускати чоловіків за межі держави ще протягом трьох років після закінчення війни.
За його словами, це нібито дозволить зберегти українців як націю. Про це радник міністра МВС написав на своїй сторінці у Faceebook. Він впевнений, щойно український кордон відкриють, країна втратить мільйон громадян, тому він пропонує не скасовувати заборону на виїзд чоловікам.

“Я впевнений, що навіть після війни потрібно продовжити заборону виїзду чоловікам за кордон ще, як мінімум, на 3 роки. Інакше ми просто не збережемося як нація”, – написав Денисенко.
Однак Денисенко зазначив, що законні способи виїзду за кордон мають існувати, якщо поїздки передбачають лікування військових чи відрядження. При цьому сам радник міністра мріє про поїздку до Португалії після війни, де він би “пройшовся так званою дорогою святого Вінсента”.



Ідея радника міністра викликала бурхливу реакцію серед українців. У мережі пишуть, що ця заборона обмежує права громадян, і якщо таке рішення схвалять, країна перетвориться на другу Північну Корею.

“Треба не забороняти, а мотивувати людей залишитися в Україні. Треба створити такі умови, щоб люди поверталися. Заборона на виїзд після війни це нездорова маячня”, “Краще і жінкам теж заборонити. І назавжди. Як в СРСР”, “Чого на 3? На все життя давайте вже”, – пишуть українці.

Читайте також:  Львівські хірурги заново пришили 23-річному будівельнику відірвану руку

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.