facebook

Під час наступу на Запоріжжі загинув калушанин Роман Мельник

Про загибель від ран, не сумісних з життям, повідомили побратими загиблого захисника. Згодом інформацію підвердили й офіційні джерела.

35-річний Роман Мельник помер 30 липня вночі від важких поранень, отриманих під час наступальних дій на Запоріжжі, повідомив військовослужбовець ЗСУ, голова Спілки ветеранів АТО/ООС Калущини Олександр Соколовський:

“Вірив до останнього, що така сильна людина, як Роман переборе важкі поранення, які він отримав під час наступальних дій в Запорізькій області. Але, на превеликий жаль, надія не виправдалась. Сьогодні від важких поранень, не сумісних із життям, відійшов у вічність Герой з великої літери, калушанин Мельник Роман Богданович, 10.02.1988 р.н., солдат в/ч А 7788. Ромчик, вічна тобі пам’ять! Спочивай з Богом!”.

“Вічна пам’ять Тобі дорогий Братчику! Ти завжди всім все віддавав, а взамін нічого не просив. Мені Тебе не вистачатиме”, — йдеться в повідомленні ветерана бойових дій, калушанина Володимира Безрукого.


“Я був впевнений, що ти витримаєш, викарабкаєшся… Але десь там наверху вирішали інакше…

Сьогодні я втратив Друга. Нехай Тобі буде зараз краще, ніж було, коли Ти був серед нас… Прошу молитви. (p. s. з часом я напишу більше про цю Людину).

Сука війна забрала ще одного бійця з нашої боксерської родини”, — пише ветеран бойових дій з Івано-Франківська Андріан Волгін.

“Висловлюємо щирі співчуття родині, друзям і близьким загиблого. Поділяємо горе сім’ї і друзів загиблого і разом тужимо у глибокій скорботі. Вічна пам’ять Герою! Вічна слава Роману Мельнику!” — йдеться в повідомленні Калуської міської ради.

Читайте також:  Є три причини, чому Путін не завдає масованого ракетного удару після 23 листопада: експерт озвучив їх

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.