facebook

Назавжди 27. Прощай, Шустрий. Збери наші сумні посмішки в свій довгий путь (ВІДЕО)

26 липня, в Калуші поховали Героя Ростислава Лазоришина. Боєць служив помічником гранатометника, старшим солдатом батальйону оперативного призначення імені генерала Кульчицького.

Загинув сумлінний, хоробрий воїн, вірний друг, надійний побратим. Свій останній бій прийняв на Луганщині. 20 липня, під час штурму окупантами позицій ЗСУ, отримав осколкові поранення, не сумісні із життям.

Ростислава Лазоришина поховали на Алеї Слави міського кладовища.

Днями волонтерка Діана Макарова виставила пост у ФБ, останнього святкування дня народження Ростислава Лазоришина на передовій.



Коли ми їдемо до них, а в когось новенького День народження – нас завжди про це повідомляють. Бо знають, ми щось придумаємо. І це дуже, дуже приємно.
Коли ми приїздимо, то чекаємо наближення надвечір’я. Щоб свічки палали не вдень, а в сутінках. Бо в сутінках вони палають як в дитинстві. І це дуже, дуже приємно.
Коли про це всі знають, а лише не знає герой дня – і раптом до нього виносять ці торти – то йому тоді страшенно приємно від такої несподіванки. І нам дуже, дуже приємно.
… коли приходить звістка про його загибель – ми переглядаємо це відео. І нам дуже, дуже боляче. Але ми все ж всміхаємось. Неначе проводжаємо його в далеку дорогу. Після якої ми всі обов’язково побачимось.
Прощай, Шустрий. Збери наші сумні посмішки в свій довгий путь.

Хочеться, щоб пам’ять про наших воїнів, які поклали життя за для спокою українців жила ЗАВЖДИ!!!

СЛАВА ТА ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ ГЕРОЮ! Низький уклін рідним!!!

Читайте також:  У бою на Донеччині загинули прикарпатці Михайло Мороз та Ігор Панасенко

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.