facebook

Путін готує масштабний наступ, зганяє війська – дата

Експерти попередили про можливий новий наступ ворога.



Існують ознаки, що свідчать про можливий масштабний наступ російської окупаційної армії. Інформація навіть вказує на передбачувану дату початку цієї операції – 26 вересня. Про це заявив військовий експерт Владислав Селезньов в інтерв’ю OBOZREVATEL.

За його словами, концентрація ворожих сил та засобів спостерігається на Куп’янсько-Лиманському напрямку, у районі Бахмута, а також на Токмацькому напрямку. Однак точно передбачити розвиток подій на фронті зараз неможливо.

“Безумовно, можна сказати лише те, що часу на активну участь у бойових діях бронетехніки залишилося зовсім небагато – до середини жовтня”, – наголосив він.

Також експерт не виключає, що надалі війна може перейти у позиційну – з активним застосуванням дронів та артилерії, але без танків.

Раніше командувач Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв заявив, що орки не відмовляються від ідеї взяти Київ. Він заявив, що можливість здійснення рашистами повторного наступу на столицю України існує постійно з початку повномасштабної війни.

За словами генерала, українська розвідка ретельно відстежує ситуацію і вся отримана інформація своєчасно передається керівництву Збройних Сил України та відповідним командирам угруповань.

Крім того, українські військові постійно розвивають свої навички, щоб бути готовими відбити атаку російських терористів у районі Києва, якщо це буде потрібно.

Читайте також:  Коли Путін піде: хто першим отримає найвищу владу в РФ

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.