facebook

Мережа секс-шопів приховувала від податкової понад 230 тисяч доларів щомісяця

Мережа також не оформлювала працівників офіційно.

Мережа секс-шопів NO TABOO приховувала від податкової понад 230 тисяч доларів щомісяця та не оформлювала працівників офіційно, в той час, як сьогодні Зеленський підписав закон про повернення довоєнного оподаткування.

Про це повідомив голова парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев в Telegram.

За його словами, ДПС в Києві виявила ще одну велику мережу, що “дарувала задоволення своїм покупцям в чорну, без застосування РРО та оформлення працівників”.

“Прихована виручка – більше 230 тис. дол. на місяць. Власникам мережі та інтернет-магазину слід було б знати, що сплата податків армії у війну є обовʼязковою для навіть і особливо продаєш інтимні товари і так, незалежно від твого пишномовного бренду NO TABOO. А ось ухилення від податків особливо у війну це і є TABOO”, – написав депутат.


Оподаткування в Україні – деталі
Сьогодні, 26 липня, президент Володимир Зеленський підписав закон, раніше ухвалений Верховною Радою, про повернення довоєнного оподаткування, який, зокрема, передбачає скасування з 1 серпня єдиного податку у 2%.

За результатами соціологічного опитування, більшість українців не мають бажання платити податки через низький рівень доходів, які не дозволяють забезпечити гідний рівень життя.

Читайте також:  Підпоїв, а потім згвалтував уві сні: вітчим жорстоко поглумився над пасербицею

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.