facebook

Україні пророкують вирішальний рік

Щоб Україна була у повній безпеці після завершення війни, яку розв’язала країна-агресорка Росія, потрібно позбутися режиму Олександра Лукашенка у Білорусі. Поки у Білорусі керуватиме самопроголошений білоруський диктатор, загроза для Української держави ніколи не зникне.



Таку думку висловив білоруський політичний і громадський діяч, координатор громадянської кампанії “Європейська Білорусь” Андрій Санніков в інтерв’ю Главреду.

“І взагалі я кажу, що треба думати про те, як позбутися режиму Лукашенка на початку, що допоможе впоратися з Росією. Тому що поки білоруський балкон, який Лукашенко віддав у повне розпорядження російським військовим, буде нависати, тобто буде в руках диктатора, загроза нікуди не зникне”, – зазначив Санніков.

Він наголосив, що ця загроза не зникне, навіть коли українські військові вийдуть на кордони станом на 1991 рік.

“Навіть якщо припустити, що сьогодні ми закінчуємо війну, домовляємося, і навіть якщо там Росія йде повністю за межі 1991 року, то через рік буде вже більш підготовлений наліт. Тому цей рік має бути вирішальним. І все більше ознак, що так і має статися”, – наголосив білоруський політичний і громадський діяч.

Санніков додав, що у Лукашенка мало шансів довго протриматися при владі в Білорусі. Адже зараз він утримується при владі в РБ лише завдяки своїм репресіям.

“Лукашенко сьогодні розв’язав такі репресії, яких ми не бачили в Європі з часів Другої світової війни. І утримується він при владі тільки завдяки їм. Закручування пружини завжди призводить до її розпрямлення. І зараз він балансує на межі. Треба почекати – думаю, він не так довго зможе втриматися при владі, тому що відбувається занадто багато несподіваних речей – то його показують абсолютно хворим, то заколот Пригожина, то ядерна зброя”, – зазначив Санніков.

Читайте також:  Перші прогнози синоптиків на зиму: яку погоду чекати взимку 2023-2024

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.