facebook

Медальки і ордени для когось, а справжнім захисникам – петиції: Горбунов ще й має ордена: Отримав “За захист”

У мережі обурюються медальками та орденами, які роздають кому попало, лише не справжнім захисникам.

Справжнім захисникам ордена виборюють посмертно в петиціях і розсилках, зате такі “продюсери”, які вміють захищати лише власні інтереси обвішані орденами.
У мережі показали скрін з Вікіпедії, де вказано, що у Юрія Горбунова є дві медалі “За заслуги” двох ступенів, причому другий отримав під час повномасштабної війни. За “захист суверенітету та територіальної цілісності України”. Про це написав відомий письменник, автор “Підпільної гуманітарки”, а нині волонтер для ЗСУ Євген Лір.

Виявляється, Горбунов — кавалер ордену “За заслуги” двох ступенів, причому другий отримав під час повномасштабної війни. За “захист суверенітету та територіальної цілісності України”. Знаєте, хто цього ордену не отримав? Більшість знайомих вам захисників
— нгаписав Євген.



Нещодавно Горбунов потрапив у скандал з тендером на серіал “Інгулець” про Поворознюка. Підозрюють, що за допомогою серіалу Поворознюка збираються ще більше розкручувати для політичних цілей.

Про результати конкурсу багато разів писала кастинг-директорка Алла Самойленко, зокрема й про те, що на ньому перемогли проєкти, формати яких злизані з російських. І схоже, щонайменше цей наш “Інгулець” — із таких.

Читайте також:  Франківчанин Юрій Горбунов уперше розповів про таємне весілля з вагітною Катею Осадчою

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.