facebook

У Польщі українець тікав від поліції та на смeрть збив 21-річну дівчину. ФОТО

У Польщі 19 липня нетверезий українець, тікаючи від поліції, на смерть збив випадкову перехожу. Його затримали, проте не змогли допитати, оскільки чоловік був дуже п’яний.

Про це пише ТСН.

Трагічна аварія сталася в середу вранці в місті Легниця. Співробітники міського відділення поліції отримали повідомлення про те, що вулицею Велогорською їде чоловік у стані алкогольного сп’яніння на автомобілі Ford Focus. Патруль виїхав на місце і знайшов автомобіль.

Коли правоохоронці увімкнули світлові та звукові сигнали, щоб зупинити водія для перевірки, він почав тікати.

“Водій, нехтуючи правилами дорожнього руху, зухвало в’їхав у садибу Сенкевичів”, – повідомили в поліції.

Там він не впорався з керуванням та збив 21-річну дівчину. Її намагалися реанімувати, проте потерпіла померла.

Коли водій пройшов перевірку на алкотестері, у нього виявили понад два відсотки алкоголю в крові. Крім того, після перевірки 24-річного водія в інформаційних системах поліції з’ясувалося, що він має дві активні заборони на водіння.

Підозрюваний є українцем, який їхав із двома пасажирами, також українцями. Водій має дві заборони на керування автомобілем.

“Ми повинні зібрати докази, щоб допитати його як підозрюваного”, – сказала прессекретарка прокуратури та зазначила, що 24-річний хлопець відповість на запитання прокурора лише після того, як протверезіє.

За скоєння ДТП зі смертельними наслідками в стані алкогольного сп’яніння передбачено покарання у вигляді позбавлення волі до 12 років.



Читайте також:  Польща відновила карантин для авіапасажирів з України

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.